Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak többsége miért csinál ekkora problémát a pártalálásból?

Figyelt kérdés

Csodálkozom, hogy nincs más, amivel el tudnák foglalni magukat. Őszintén érdekel, miért olyan nagy baj, ha az illetőnek eddig nem jött össze barátnő. Egy ideig én is őrlődtem, amiért nincs és nem is volt még barátom, de túl vagyok rajta. Szinte csak férfiakat látok itt panaszkodni erről, elvétve egy-egy nőt, de miért van ez?

N

2016. okt. 16. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Ez a nőknek probléma és nem a srácoknak, hisz ismerkedéskor az első 10 kérdés egyike, hogy "mikor ért véget a legutóbbi kapcsolatod"

Aztán ha netán azt merészeli válaszolni, hogy nem volt még kapcsolata, vagy 5-6 évvel ezelőtt, akkor 99%, hogy nem lesz 2. randi a lány részéről!

2016. okt. 16. 19:28
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

"Szinte csak férfiakat látok itt panaszkodni erről, elvétve egy-egy nőt, de miért van ez?"

Talán azért, mert a nők összehasonlíthatatlanul könnyebb helyzetben vannak, a férfiakhoz képest.

2016. okt. 16. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Én meló miatt mindent hátrahagytam elköltöztem. Volt egy hosszabb kapcsolatom aminek villámcsapás gyorsasággal vége lett. Azóta kicsit befordultam és itt nincsenek barátok, haverok nem járok el egyedül sehová.

Nincs önbizalmam aztán ha aránylag jó kedvem is van kívülről akkor is úgy nézek ki mint egy negatív anyagyilkos holott lehet, hogy épp jó kedvem van.

Meló és az otthon között ingázok. Már nem vagyok gyerek(25) sport közben nincs lehetőség. Reálisan látom a jövőt ki tudom számolni mi hogy fog alakulni, és szomorú a helyzet.

2016. okt. 16. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Miért olyan nagy baj?

Társadalmi nyomás,plusz szülői nyomás,plusz régóta szeretnék valakit magam mellé...

Röviden ennyi.

2016. okt. 16. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
kérdező tudod ok okozat ! talán ha nem lenne listájuk a kedves nőknek egy férfi felé akkor nem lenne ez... 2 ok nélkül senkit nem utálnak
2016. okt. 16. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, én meg téged nem értelek. 1. Ez egy "problémamegbeszélős" oldal (lenne), ha valaki csak nyafog, de nem tesz ellene, az az ő hibája. Viszont hidd el, rengeteg olyan ember van, aki szeretne párkapcsolatot, de nem jön neki össze, bármit is tesz, és a nők nem segítenek neki, mert ha megkérdezi, hogy mi a baj vele, akkor azt válaszolják neki, hogy "semmi", viszont elvárják, hogy "tökéletesítse" magát, de hogyan, ha azt sem mondják meg neki, hogy mi a probléma vele. 2. Attól, hogy neked nem kell pasi, másnak még kellhet egy társ. Nem mindenki egyforma, csak ezt sokan képtelenek belátni. Most akkor nekem is át kellene ugranom rúdugrásban a 4 métert, mert másoknak sikerült? Baromság, nem vagyunk egyformák, mindenki másképp éli meg a helyzetét. 3. Úgy látszik, neked is túl sok időd van, ha ilyeneken tudsz agyalni. 4. Nők is panaszkodnak itt bőven, rengeteg lánnyal kommunikáltam, akik nyafogtak, hogy ők a kutyának se kellenek. Csak a hozzád hasonlók ezt is nehezen veszik észre, és inkább leragadnak a leegyszerűsítő, sablonos megnyilvánulásoknál, mint pl. hogy minden panaszkodó férfi nőgyűlölő. Az itteni nők jelentős részének mindenki nőgyűlölő, aki esetleg negatív véleményt merészel leírni, vagy megosztja a nőkkel szerzett rossz tapasztalatait. Sajnos a mai nők sem mindig angyalok, hidd el, hogy egy idő után szinte undort lehet érezni a sok pofátlan, gerinctelen nőtől (tisztelet a minimális kivételnek), olyan hazugságokkal tudnak hárítani, hogy az egyszerűen félelmetes. Én néha nem csodálkozom, ha valaki megcsömörlik, és inkább messzire elkerüli a nőket, én is kaptam már tőlük olyan bunkó és megalázó megnyilvánulásokat, hogy csak néztem. Állítólag mindenfelé szaladgálnak a magányos, szeretetre vágyó, normális, rendes lányok, hát én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam.
2016. okt. 16. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Legfeljebb annyi problémám van ebből az egész témakörből, hogy úgy nagy általánosságban egy beképzelt, öntelt, egoista, nagypofájú, aljas féregnek rendkívül sok mindent eltűrtök udvarláskor, hiszen ő egy "határozott pasi". :D A kis nyikhaj, középszerű, átlag-életvitelt élő, pénzt nem eldorbézoló, megfontolt pasas meg csak egyszer szóljon be egy iciripiciri csipkelődős megjegyzést, máris elkülditek a halál f#szára, hogy mekkora tahó barom. :D Na emiatt a kettős mérce miatt szoktam többször kikelni magamból és az itteni következmények, megmagyarázások, kifogásgyártások, általánosítás-feltételezések miatt is.
2016. okt. 16. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Férfiként SOKKAL nehezebb párt találni, mint nőként, Kérdező. Az egész halmazt itt még nem is látod, csak egy kis részletét. De nézz körül társkeresőn is, a férfi-nő arányokat, meg fogsz lepődni.

A prolémát nem mi csináltuk, a probléma létezik, és nem tudunk mit kezdeni vele. Nem lehet mindenki Jason Statham és csiliomos.

2016. okt. 16. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is próbálok arra törekedni, hogy el tudjam foglalni magamat mással, sokszor sikerült is, de azért akár a szexuális ösztöneit, akár a vágyódást a szerelemre, egy társa, ezt ne, lehet csak úgy elfojtani teljesen, mindig ott lesz a kattogás.

Meg az egész helyzet azért mégis olyan elkeserítő, hogy mennyire nincs egyszerű dolgunk férfiaknak (kivéve annak a bizonyos 10-20% nak), és hogy a nők társkeresési problémái mennyire viccnek számítanak a férfiakéhoz képest.

"Szinte csak férfiakat látok panaszkodni" Hát itt a lényeg, mert szinte csak a férfiakat érinti ez a dolog.

Míg női panasz max csak ritkán van, és akkor is csak olyanról, hogy reménytelenül szerelmes 1 valakibe, (aki a felső 10-20%ba tartozik férfi, nem is pont külsőre, hanem szociális képességeklet nézve), vagy pedig egy ilyen srác csalja össze vissza, de persze ő reménytelenül szerelmes ilyenbe...

Addig a férfi panaszokból rengeteg van, és annyi, hogy egyáltalán nincs lehetőség, egyszerűen nincs, 100 próbálkozás után sincs...

2016. okt. 16. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Nem mindegy, hogy valakinek miért nincsen párja. Van olyan, hogy az ember valamennyire kelendő az ellenkező nem körében, de neki nem felel meg valamiért senki sem. Ez a jobbik eset, lelkileg ez annyira nem megterhelő. A rosszabbik, amikor valaki akár születése óta sosem kellett senkinek, és nem is tud ez ellen mit tenni. Ez már lelkileg ezerszer nehezebb, főként férfiakra jellemző dolog, ami jobban kiváltja ezt a (néha jogos, bár haszontalan) panaszkodós mentalitást. A másik, hogy ez a teher annyira elhatalmasodik, hogy az illető már mással nem is tud foglalkozni.

F

2016. okt. 16. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!