Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbunkóbb/legfurcsább mód, ahogy egy férfi udvarolt neked vagy csak megdicsérte a szépséged?
Köszi, érdekesek ezek.
Nekem fesztiválon volt, hogy mögöttem álló pasi teljesen nekem nyomta magát, de ez még nem is az, ami igazából eszembe jutott. Kábé 11-12 voltam, amikor édesanyámmal bementem a henteshez, a pult mögötti egyik bácsi meg megfogta a kezem a pulton át, és ott helyben megkérte a kezem. Én azt mondtam, nem, ő pedig teljesen döbbenten kérdezett vissza, hogy nem? Megismételtem, anyukám meg csak mosolygott. A férfi hátra ment dühöngve, a társa szolgált ki minket. Mit várt? 11 éves voltam, ha csak viccelt, akkor is meglepődtem.
A másiknál már 20 fölött voltam. A HÉV-en utaztam, amikor felszállt egy férfi, aki egy vak fiúnak segített, a fiú leült mellém. Kérdeztem, hol száll le, segítek neki stb. Erre a másik féri elkezdte totál hangosan, hogy kár, hogy vak, és nem látja, milyen szép lány ül mellette, mert ha látná, hát hűha. és ezt fokozta még percekig. Tök gáz volt, én már nem emlékszem, mit válaszoltam, és a srácnak is ciki volt, mert a fülembe súgta, hogy nem ismeri a pasit, csak most találkozott vele, és mint kiderült, ő visszautasította a segítséget, de a férfi erőnek erejével felpakolta őt a HÉV-re, hogy márpedig segít neki felszállni.
Kb. 16 éves voltam, mentem haza a suliból, és elment mellettem két férfi, az egyikük utánam fordult és azt kiabálta: "20 évet adnék egyetlen éjszakáért"
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!