Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire fontos az, hogy a randin ne kelljen sokat költenetek?
Nagyon. Egy randi a másik fél megismeréséről és nem ellátásáról szól. Szóval egy séta fagyival vagy valami hasonló jöhet, a város legdrágább étterme nem.
Ha lesz köztünk valami, akkor úgyis költök rá. Ha akkor találkoztunk először és utoljára, akkor mégis miért költsek rá?
Ilyen szempontból eddig nem vizsgáltam, de mivel csóró vagyok, ezért az olcsó helyeket kedvelem, igyekszem arra törkedni, hogy én minél kevesebbett fogyasszak, hogy mácsóként ki tudjam fizetni a csaj kajáját.
Évek óta nem voltam randin...
Nekem nem ez az elsődleges, arra mindenesetre jó, hogy felmérjem, milyen a csaj.
Ha már az első randira 25 ezres kiadást csinálna nekem, akkor egyértelmű, hogy mim kell neki...pffff, gáz!!!!! Felejtős!
A normális lányoktól viszont nemsajnálok semmit se :) volt barátnőm is mondta, ha fájna a bőkezűség, ordítanék :D
Nem fontos, de nem szeretném hogy az első randin arról legyen szó h kinek mennyi pénze van.
Itt az ismerkedésről van szó, nem fer hogy kukázol vkit azért mert nincs vagy van pénze és közben meg sem ismerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!