Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol rögtön az összes nő melegnek mert szeretek fotózni, kerékpározni és van egy macskám? 27F
Figyelt kérdés
Régen motoroztam és kick boxoltam, csak egyéb okok miatt abbahagytam, akkor nem melegeztek le, de most kapom az áldást rendesen pedig ugyanaz az ember vagyok.2016. okt. 15. 17:24
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy ugyanaz az ember vagy, de már nem vagy ugyanolyan. Egyébként meg biztos hogy a meleg szót használták? Nem a búzit? Mert az nem feltétlenül jelenti azt hogy a férfiakat szereted. :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem rengeteg ilyen férfi van..
3/4 anonim válasza:
Szerintem aki emiatt melegnek gondol, az idióta, mondom nőként. Semmi rossz nincs ezekben, és nem leszel férfiasabb, csak mert boxolsz.
Milyen szituációban mondták ezt rád? nem elhet, hoyg más miatt mondták, csak aztán nem volt kedvük megindokolni?
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezek nagyon jó hobbik és nem gondolom azt, hogy emiatt egy férfi meleg lenne. Szerintem az gáz, hogy valaki ennyiből a fenti következtetést vonja le. Azt pedig kimondottan sok nőnek tetszik, ha egy férfi képes gondoskodni a házi kedvencéről. Szerintem ez egy pozitív tulajdonság mindenképpen. Hogy miért gondolják azt, hogy meleg? Annak sok oka lehet, de nem hiszem, hogy a fentiek okot adnának erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!