Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes, magas, izmos, nemdohán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes, magas, izmos, nemdohányzó, okos, vicces, jól kereső mérnök srác vagyok. Miért nem érdeklem a nőket?

Figyelt kérdés
Írjatok tippeket, mi lehet az oka.
2016. okt. 15. 11:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

'Miért baj, ha flörtölős vagyok?"

"De mindegyik csak laza kapcsolatot akar"

Látod az összefüggést? Senki nem akar olyan férfivel komoly kapcsolatot, akiről már az elején lerí, hogy mindenkivel flörtöl és képes lenne a másikat megcsalni. Én sem járnék olyannal, mint te vagy.

22/L

2016. okt. 15. 13:06
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

#21: Pontosan.

Kérdező, te nem is érdemelsz normális nőt, leginkább ez a baj. Úgyhogy remélem egyet sem fogsz tudni átverni, főleg hogy gyakran még nálad sokkal jobb embereknek sem jut.

2016. okt. 15. 13:20
 23/29 A kérdező kommentje:
wtf én soha senkit nem verek át
2016. okt. 15. 13:38
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Pedig egy ténylegesen normális nőt valószínűleg át kellene, ahhoz hogy akarjon tőled valamit. Erre írtam hogy remélem nem fog menni. Persze az sem mindegy te mit értesz normális alatt, lehet másról beszélünk.

De annak a 6 éves kapcsolatodnak miért lett amúgy vége? Nem ő dobott végül netán?

2016. okt. 15. 13:50
 25/29 BlackSword ***** válasza:
73%
Mert egyszerű vagy, mint a faék, és unalmas, mint a minimalizmus
2016. okt. 15. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
34%

24:

Szóval aki nem mindig tartós kapcsolatot akar, az egy büdös, átverést megérdemlő ribi szerinted is. Oké.

2016. okt. 15. 14:36
 27/29 A kérdező kommentje:
6 éves kapcsolatnak azért lett vége mert megkértem a kezét és nemet mondott.
2016. okt. 15. 14:37
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Haha mekkora kamu:D
2016. okt. 22. 00:14
 29/29 anonim válasza:
Én szívesen vállalkozom! lehet megtalálnánk egymásban az igazit. nekem is pontosan ez a problémám! Szólj ha érdekel az ötlet.
2020. máj. 2. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!