Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, magas, izmos, nemdohányzó, okos, vicces, jól kereső mérnök srác vagyok. Miért nem érdeklem a nőket?
Ha én komoly kapcsolatot akarok, és megtudom egy pasiról, hogy úgy váltogatja a nőket, mint más a zoknit, akkor lerázom.
Akkor se fog érdekelni, ha fejre áll.
Biztos nem vagyok ezzel egyedül. ;)
12:
Azért butaság amit írsz, mert nyilvánvalóan egy férfi nem fogja ezeket elmondani sem neked, sem más nőnek akivel ismerkedik. Ha idén dugtam 10 nővel, miért ne hazudhatnám neked azt, hogy idén eddig 1 nővel voltam, az is komoly kapcsolat? Facebookon nincs fent ezekről semmi infó, és nyilván nem az ismeretségi körből ismerkedünk főleg nőkkel.
Szeritem fogsz találni, mert itt nagyon sok jó nő van: nagyon szépek, szorgalmasak, önfeláldozóak, - mondjuk én ezt női szemmel látom így.
NE aggódj, jó helyen vagy!
A magyar nők szerintem kapcsolat szempontjából az egyik legjobbak Európában a férfiak számára.
(persze vannak kivételek, de az ritka)
15:
Ez az egész válaszod most szarkazmus és irónia volt?
Segítek, remélem érteni fogod.
Mert Te nem érdeklődsz utánuk. Senki ne várja, hogy pusztán azért mert van, a lábai előtt fognak heverni a nők. Azért pedálozni kell, mert van még rajtad kívül sok hozzád hasonló tulajdonságokkal rendelkező ember.
Nem volt irónia, se szarkazmus. Ezt látom a közvetlen környezetemben. Komolyan gondolom, amit írok.
(anyámékon kívül - ők a ritka kivétel - nálunk inkább fordítva van, apám tesz többet a kapcsolatért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!