Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem okádjátok el magatokat a gyerek projekt / baba projekt kifejezésektől?
A Föld valóban túl van népesedve, de nem nyugati kultúrájú, szakképzett emberekkel. Semmit nem segítesz a Földnek azzal, ha eggyel kevesebb ember lesz rajta. Ha nevelsz egy asztalost, orvost, környezetmérnököt, az viszont a társadalom hasznára lesz.
Én nem vagyok principium hívő, a childfree mentalitást is tökre értem, azt nem, amikor vki a gyerekeseket btatja, mintha élősködnének. Te mondjuk párszázezret kapsz egy multinál mint reklámszakember, miközben lehet, hogy egy nagyon is környezetszennyező terméket reklámozol, de attól, aki a gyerekeit neveli, elirigyled azt a szánalmas összeget, amit kapnak. Mint segélyt.
De a nő ki van szolgáltatva, mert gyereket gondozva nincsen önálló keresete, miközben a pasinak lesz sajat pénze. Rossz esetben a nő az egész haztartast minden nap tisztára nyalja, süt-főz, szolgál, és még meg is kapja a fickótól, hogy ő tartja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!