Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem okádjátok el magatokat a gyerek projekt / baba projekt kifejezésektől?
Figyelt kérdés
Mert én igen. Hányingerkeltően modoros kifejezések.2016. okt. 12. 15:08
11/41 anonim válasza:
És az miért zavar? Neked van gyereked? Egy ismerősöm csak motorokat meg motoros találkozós képeket oszt meg, a másik az esküvőjük minden mozzanatát tölti fel képekben. Van aki kamion mániás és mindenféle tunning képeket hord a falakra, más meg folyton bulizós képeket rak fel. Nekem tök mindegy. Ha nem tetszik, átlapozom.
12/41 anonim válasza:
Engem ez nem érdekel. Ebben nincs semmi rosszindulat. A kèrdésedben annál inkább. Ez jobban zavar.
13/41 anonim válasza:
"A kedvencem még, múltkor találtam egy profilt Facebookon, ahol az anyukának CSAK a babáról volt fent képe, de így tekersz le a képeinél egy éven keresztül és még mindig csak a baba mindenhol..."
Miért zavar ez téged? Szereti a gyerekét. Inkább a gyerekről legyen fent ennyi képe mint magáról ahol pucsít és csücsörít. Már bocs.
14/41 anonim válasza:
Mindenkinek jár egy édibogyó cuki kis pujácska, akiből köztörvényes bűnöző lesz. :)
15/41 anonim válasza:
Na a 9-es most kiborított kicsit! Egyedülálló dolgozók fizetik a költségeket...bírom ha valaki ezzel jön! Komolyan ezt a problémát mindig rá kell mosni valamelyik témára! Most hogy ezt leírtad, több lesz a bevételed?
16/41 anonim válasza:
Csak a babáról rak fel folyamatosan képeket? Azzal semmi baj, viszont, nagy a valószínűsége, hogy a párkapcsolatával annál nagyobb a baj. Na de, legyen az ő gondja.
17/41 anonim válasza:
Szerintem sokkal nagyobb a gond azzal a párkapcsolattal amit percenként közvetítenek a közösségi oldalakon!
18/41 anonim válasza:
Nem, képzeld nem okádjuk el magunkat. Ilyen sületlen kérdéseket olvasva viszont elég rendesen környékez a hányinger. Igen primitív vagy, kérdező!
19/41 anonim válasza:
#9es. Aki be van jelentve és dolgozik, az ugyan úgy befizette az adót amit, ha élsz vele, akár a TE babaprojektedre is fordíthatnak (igényelsz CSOK-ot). Nem úgy kell ezt felfogni, hogy a kormány milyen jó fej mert ad, hanem úgy, hogy megkapod egy összegbe a befizetéseidet egy adott célra. Személy szerint, inkább adnék neked 10 millát babára, mint az államnak olyan dolgokra amit nem is használok pl autópálya, stadion, 4esmetró, tökömtudja mi Pesten stb.
20/41 anonim válasza:
Nem örülök, hogy már a gyerek is csak egy projekt a többi közül, de legalább van elképzelés. Még mindig jobb, mint a véletlenül becsúszós, megtartom-de-nem-tudom-rendesen-felnevelni történet.
De ettől függetlenül nem "okádom el magam" a szótól, csak nem szeretem. Ahogy nem szeretem pl. a pocaklakót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!