Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán ilyen a világon? Kocka szerelem?
Figyelt kérdés
Páromat keresem akivel lehet egyszerre jó viszonyunk és egyben Wow: Legion arénatársam is lenne. Vajon van e ilyen a világon (2v2,3v3 mehet csak ne alli pls)2016. okt. 11. 17:05
11/17 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Nekem is a WoW a hobbim és valóban jó lenne egy lány aki szintén Azeroth párti. De For The Alliance ha lehet >_<
12/17 anonim válasza:
Én is ilyet keresek, csak CoD-os verzióban!
19f
13/17 anonim válasza:
a világban minden létezik. amit te el tudsz képzelni az biztosan...
14/17 anonim válasza:
Persze, hogy van. Én például lány vagyok és szeretek WoW-ozni ^^
15/17 A kérdező kommentje:
Helyes. Szóval van remény
2016. okt. 11. 21:42
16/17 anonim válasza:
Egy nemzetközi guildben játszom, inkább PVE-t. Ne tudd meg hány párt láttam akik játék alatt jöttek össze és költöztek egymáshoz sokszor a világ másik felére :).
17/17 anonim válasza:
Én lányként álmodom már nagyon régóta egy Quake/Doom függő szemüveges, kockásinges geek fiúról aki ha star wars és képregény fan is lenne csak még jobb lenne. álom, álom, szép kis álom...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!