Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz azt mondani, hogy "Helló, mégsem tetszel, viszlát! "? Hol a gerinc?

Figyelt kérdés

Néhány példa: 1) pasival chatelünk Tinderen, ahol több egész alakos és arcképem van fent. Felhívtam rá a figyelmét, hogy nem vagyok egy sovány nő. Mondta, azokat nem szereti. Chateltünk napokig, majd kért tőlem még képet. Küldtem. Áradozott, hogy milyen szép vagyok, aztán sosem írt többet. Unmatchelt tinderen, amikor ráírtam, hogy mégsem tetszik neki a kép, mert hogy azóta nem írt.

2) pasival találkozgattunk, chateltünk, jól elvoltunk, aztán egyszer csak már halogatta a találkozót. Amikor ráírtam, hogy oké, akkor viszlát, látom, hogy már letiltott viberen.

Pedig én aztán nem nyomulok, nem írok rájuk, nem akadok ki, ha mégsem jövök be, mivel ezt várom el fordítva is, hogy tiszteletben tartsák, ha nemet mondok.

2016. okt. 8. 17:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy újdonság ez számodra, de az emberek különbözőek és különböző dolgokat várnak el vagy tartanak normálisnak"

ez a probléma egyik forrása

2016. okt. 10. 18:33
 22/22 anonim ***** válasza:
#20 Na király, elfogytak az észérvek, eljött a sértegetés ideje. Így már nincs tovàbbi teendőm. :D
2016. okt. 10. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!