Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkeresés tényleg ennyire lutri?

Figyelt kérdés
Alkalmanként ki szoktam próbálni, hátha összejön valami. Most viszont elköltöztem egy másik városba, újra elkezdtem társkeresőzni, hiszen senkit sem ismerek itt. Átlagos külsejű, 20-30 közötti férfi vagyok, jó kiállású, határozott, kedves, hűséges és jó humorú. Ezt tudatni is szoktam a kiszemelt hölgyekkel, azonban általában válaszra sem méltatnak, vagy ha igen, fotócsere után nem írnak többé. Egyszerűen nem értem a dolgot, hiszen tényleg nem vagyok egy rosszvágású fickó, nincsenek hátsó szándékaim, mindig kiszámíthatóan viselkedek a nőkkel. Ez mással is így van, vagy csak én járok ilyen hülyén?
2016. okt. 7. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"kedves, hűséges"

"kiszemelt hölgyekkel"

"kiszámíthatóan viselkedek a nőkkel"

Te hol élsz? Úgy értem melyik dimenzióban? És most nem csak a használt szavakról beszélek, hanem arról ahogy gondolkodsz a dolgokról és a nőkről. Csodálkozom hogy ezt eddig senki nem említette az eddigi válaszolók közül

2016. okt. 8. 13:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Első: Nos, igen, a nagymama egy olyan korban nőtt fel, ahol még egészséges szemlélet alapján ítélték meg egymás külső és belső értékeit az emberek, így igen, úgy vélem, lehet adni a véleményére.

Utolsó: Igen? Na és mi a probléma az általam leírt szavakkal, kedves válaszoló? Mert ez nem derül ki, csak - ahogy elnézem - mindenáron fogást próbálsz találni rajtam. Netán te is egy olyan női társkereső vagy, aki fuxos műmájerek után szaladgál?

Mindenki másnak köszönöm a hozzászólásását. A konklúzió az, hogy inkább élőben érdemes társat keresni.

2016. okt. 8. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:

A szavaiddal csak annyi volt, hogy ki a fene használja manapság a "hölgy" szót? Én maximum ezt 35-40 éves vagy annál idősebb nőkre használom, ha az normális és megérdemli. De mondjuk huszonéves lányra biztos nem hivatkoznék soha hölgyként.

Elmondom ezt miért mondom: Mert a személyes tapasztalataim alapján azt láttam, hogy legtöbbször a sikertelen balf aszok hívják a lányokat is hölgyeknek. Ezt ne vedd magadra, de én ezt tapasztaltam és ebből indulok ki.

23 éves férfi vagyok, aki 19-20 éves koráig elég szar volt a nőknél, nőkkel való ismerkedésben, de az utóbbi pár évben rátaláltam önmagamra és az eredmények alapján valamit nagyon jól kezdtem csinálni.

A másik két dolog a hölgyezésen kívül pedig az volt, még, hogy mondjuk a top 5 legfontosabb tuladonságod között soroltad fel a kedvességet és a hűségességet egyrészt, amik nem mondom hogy nem fontosak, de maximum csak az ismerkedés későbbi szakaszában és ott is az a lényeg, hogy a csajjal legyél ilyen (de nem túljátszva és ne ezen legyen a hangsúly).

Ha nekem mondjuk top 5 tulajdonságot kellene felsorolnom ami nekem megvan és fontos a nők szemében is: Tökösség, magabiztosság, jó dumásság, önbizalommal teliség, kezdeményezőképesség. Ezek fontosak a lányoknál az első körben, amikor megismer téged.

Arról meg hogy rövid távon az ismerkedés elején is kiszámítható vagy, megint tudnám ugyanígy koptatni a billentyűzetet hogy ez miért nem okés.

2016. okt. 9. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!