Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkeresés tényleg ennyire lutri?
"kedves, hűséges"
"kiszemelt hölgyekkel"
"kiszámíthatóan viselkedek a nőkkel"
Te hol élsz? Úgy értem melyik dimenzióban? És most nem csak a használt szavakról beszélek, hanem arról ahogy gondolkodsz a dolgokról és a nőkről. Csodálkozom hogy ezt eddig senki nem említette az eddigi válaszolók közül
Első: Nos, igen, a nagymama egy olyan korban nőtt fel, ahol még egészséges szemlélet alapján ítélték meg egymás külső és belső értékeit az emberek, így igen, úgy vélem, lehet adni a véleményére.
Utolsó: Igen? Na és mi a probléma az általam leírt szavakkal, kedves válaszoló? Mert ez nem derül ki, csak - ahogy elnézem - mindenáron fogást próbálsz találni rajtam. Netán te is egy olyan női társkereső vagy, aki fuxos műmájerek után szaladgál?
Mindenki másnak köszönöm a hozzászólásását. A konklúzió az, hogy inkább élőben érdemes társat keresni.
A szavaiddal csak annyi volt, hogy ki a fene használja manapság a "hölgy" szót? Én maximum ezt 35-40 éves vagy annál idősebb nőkre használom, ha az normális és megérdemli. De mondjuk huszonéves lányra biztos nem hivatkoznék soha hölgyként.
Elmondom ezt miért mondom: Mert a személyes tapasztalataim alapján azt láttam, hogy legtöbbször a sikertelen balf aszok hívják a lányokat is hölgyeknek. Ezt ne vedd magadra, de én ezt tapasztaltam és ebből indulok ki.
23 éves férfi vagyok, aki 19-20 éves koráig elég szar volt a nőknél, nőkkel való ismerkedésben, de az utóbbi pár évben rátaláltam önmagamra és az eredmények alapján valamit nagyon jól kezdtem csinálni.
A másik két dolog a hölgyezésen kívül pedig az volt, még, hogy mondjuk a top 5 legfontosabb tuladonságod között soroltad fel a kedvességet és a hűségességet egyrészt, amik nem mondom hogy nem fontosak, de maximum csak az ismerkedés későbbi szakaszában és ott is az a lényeg, hogy a csajjal legyél ilyen (de nem túljátszva és ne ezen legyen a hangsúly).
Ha nekem mondjuk top 5 tulajdonságot kellene felsorolnom ami nekem megvan és fontos a nők szemében is: Tökösség, magabiztosság, jó dumásság, önbizalommal teliség, kezdeményezőképesség. Ezek fontosak a lányoknál az első körben, amikor megismer téged.
Arról meg hogy rövid távon az ismerkedés elején is kiszámítható vagy, megint tudnám ugyanígy koptatni a billentyűzetet hogy ez miért nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!