Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkeresés tényleg ennyire lutri?
Figyelt kérdés
Alkalmanként ki szoktam próbálni, hátha összejön valami. Most viszont elköltöztem egy másik városba, újra elkezdtem társkeresőzni, hiszen senkit sem ismerek itt. Átlagos külsejű, 20-30 közötti férfi vagyok, jó kiállású, határozott, kedves, hűséges és jó humorú. Ezt tudatni is szoktam a kiszemelt hölgyekkel, azonban általában válaszra sem méltatnak, vagy ha igen, fotócsere után nem írnak többé. Egyszerűen nem értem a dolgot, hiszen tényleg nem vagyok egy rosszvágású fickó, nincsenek hátsó szándékaim, mindig kiszámíthatóan viselkedek a nőkkel. Ez mással is így van, vagy csak én járok ilyen hülyén?
Hát, vagy mégsem vagy olyan "jóvágású fickó" ahogy azt talán a nagymamád bemesélte neked, mert elég gyanús, hogy képcsere után lépnek le, akkor ott elég nehéz kimagyarázni, hogy nem a külsőn bukott el a dolog. Vagy alapból nem szimpatikus a sok dolog amit képzelsz magadról, lehet nincs is valóságalapja.
2016. okt. 7. 23:43
2/13 anonim válasza:
Sokszor hiába jó kiállású valaki, nagyon előnytelen fényképet tesz fel. Itt is szoktak ilyen kérdések lenni.
Talán nálad is ilyen probléma van. Hülyén vigyorogsz, vagy éppen félelmetes pofát vágsz :)
2016. okt. 7. 23:45
3/13 anonim válasza:
Szia!Igen!A társkereső oldalak rémesek!De ha kitartó az ember akkor szerencséje lehet :) Meg jókat lehet röhögni :)) Nagy az Isten állatkertje.
2016. okt. 7. 23:46
4/13 anonim válasza:
Az internet a legutolsó hely, ahol bepróbálkoznék egy nőnél. Társkeresőre még soha nem regisztráltam. Olyan lehet a netes társkeresés, mintha a szemétben turkálnál gyémánt után.
2016. okt. 7. 23:55
5/13 anonim válasza:
igen, ennyire lutri...
2016. okt. 7. 23:56
6/13 anonim válasza:
A való életben is pontosan ennyire lutri a dolog,hiszen ki vagy mi határozza meg azt,hogy kivel találkozol épp azon a napon,éppen ott azon a helyen,abban az időpontban?
A további kérdések hada jöhetne ide még,hogy bizony ám,de hogy van-e közös pont az életetekben,stb...
Pontosan ugyanolyan hatalmas lutri az egész élet is,hiszen ha hirtelen találkozol egyik napról a másikra pont olyan személlyel,akivel passzoltok nagyon,akkor összejöttök stb. és egyik napról a másikra megváltozott az egész életed kb.
Viszont ha soha nem kerít eléd olyan ellenkező neműt,akivel mindketten bejöttök egymásnak,van közös valami stb...,akkor ha felfordulsz és mindent megteszel érte,akkor sem lesz eredménye...
2016. okt. 8. 00:06
7/13 anonim válasza:
Én eddig a társkeresőkről csak rosszat hallottam, de mondjuk nem is csoda. Most ez ne vedd magadra, de oda általában a legelkeseredettebb emberek járnak, akik eléggé furcsák, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam. A volt legjobb barátnőm mondjuk ott találta meg a párját... na de az inkább hagyjuk... -.-
A lényeg az, hogy próbálkozhatsz társkeresőkön, de ne fűzz hozzá semmi reményt és akkor nem érhet csalódás.
2016. okt. 8. 00:39
8/13 anonim válasza:
Hiába lehetsz te viszonylag jóképű, nekik az ultra mega giga csomag kell, tökéletes külső, sárm, egzisztencia. legalábbis a társkeresőkön csak a képek alapján szelektálnak, esélyt sem adva arra, hogy a valódi énedet megmutasd.
2016. okt. 8. 00:40
9/13 anonim válasza:
Ha eleve lenne fent fotód, akkor nem lenne ilyen gondod. Egyébként új városban én a helyedben inkább barátok után néznék, mert sokkal egyszerűbb a nőismerőseikkel összefutni, mint így a zavarosban halászni.
2016. okt. 8. 03:22
10/13 anonim válasza:
én mivel nem járok el szerettem volna megint valamire felregisztrálni de nincs egy értelmes se
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!