Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos, szeretetre kiéhezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos, szeretetre kiéhezett ember hazugságok, vagy titkolózás nélkül ismerkedhet anélkül, hogy ezzel a ténnyel hátba szúrnák?

Figyelt kérdés

Rólam van szó!

Akármilyen kicsi, neki nem tetsző "problémát" talál bennem a velem társalgó nő (amin egyébként nem kéne fennakadni), egyből azzal jön, hogy ő mennyivel különb, mert neki nincs ilyen gondja, hogy magányos, vagy szeretethiányos. Ezért én egy szar ember vagyok, mert nekem van, így jól belém is rúg , ahol csak ér, mivel elmondtam neki egy idő után, hogy egyedül vagyok. Végzetes hiba volt közölni.

2016. okt. 6. 12:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
akkor miért ezzel a dumával csajozol?
2016. okt. 6. 13:36
 12/37 anonim ***** válasza:
amúgy a spontán találkozásnak semmi köze ahhoz, hogy valakit pótléknak akarsz használni, nem jó a hasonlatod.
2016. okt. 6. 13:37
 13/37 A kérdező kommentje:
Igazából azért mondom el, hogy magányos vagyok, mert úgy érzem, ha ezt a tényt kihagynám, akkor másnak ismerne meg az illető, mint ami vagyok.
2016. okt. 6. 13:42
 14/37 anonim ***** válasza:

Szóval aki egyszer belekerült valamilyen lelki problémába az így járt, annak onnantól vége? Mert senki nem fog segíteni, magán nem fog tudni, szóval haljon csak meg? Akkor legalább egy pisztolyt utaljanak már ki nekik, vagy jobb ha szenvednek "úgyis megérdemlik"?

2016. okt. 6. 13:45
 15/37 A kérdező kommentje:

De figyelj már kedves 53% válaszoló. Valószínűleg egy az oldalon elő hímsoviniszta, nőgyűlölő, vagy épp másmilyen problémával küszködő állandóan baromságokat író, nem véletlenül lepontozott ember vagy, így a te véleményed nem mérvadó számomra. Ez így vak vezet világtalant szitu... :)

Valaki olyan írjon, aki nem itt lakik.

2016. okt. 6. 13:45
 16/37 A kérdező kommentje:
14# A legtöbben tényleg így látják. Segítség helyett még kettőt belé rúgnak, ha már a padlón van. Ehhez kéne empátia is.
2016. okt. 6. 13:47
 17/37 anonim ***** válasza:

tehát legyen képben hogy pótléknak kell. korrekt.

így jogosan válaszolhat nem-el.

ugyanis ebből honnan tudná az ember hogy ellenkező esetben is szükséged lenne e rá. ha csak az egyedüllét motivál csak téged felé.

2016. okt. 6. 13:48
 18/37 anonim ***** válasza:

Milyen motivációnak kellene lennie? Még az elején írta valamelyik válaszoló, hogy "azért szeresd mert csinos..." Hát szerintem az még rosszabb, mint amiről a kérdező ír.

2016. okt. 6. 13:50
 19/37 anonim ***** válasza:

micsoda?? most olvasom.

csak próbáltam volna megértetni, hogy én sem örülnék, ha ki akarnának használni, mert az illető magányos.és amúgy lehet nem is kellenék. de látom nem megy megérteni, jött a trágár szöveg.

ez szerintem téged minősít.

2016. okt. 6. 13:50
 20/37 A kérdező kommentje:

Csak helyén kezellek. :)

Te írtál támadó stílusban, ami arra utal, hogy neked is vannak problémáid, amik így jutnak a külvilágra belőled.

Ha nem lennék magányos, is beszélgetnék olyan emberrel aki szimpatikus. Ez nem kihasználás. Nem csak akkor van szükségem rá + én mindenkit meghallgatok, és segítek kölcsönösen, csak ez ugye nincs rám írva.

2016. okt. 6. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!