Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni komoly önértékelési problémákkal?
Szép és csinos lánynak tartanak, sokan megbámulnak, randizni is szoktak hívogatni, szóval a külsőmmel nincsen gond, és azzal elégedett is vagyok.
Viszont a személyiségem az már más tészta... Szörnyen görcsös vagyok, amikor valakivel beszélgetnem kell. Lányokkal még nem is annyira, de fiúkkal igen. Ez alól csak a fiú barátaim kivételek, mert velük nincsen tétje a dolognak, mivel nem tetsszünk egymásnak, és már régóta ismerem őket. De randin pl. nem nagyon tudok mesélni magamról. Folyton az van bennem, hogy ne mondjak valami hülyeséget, vagy olyat, ami untatja a másikat, meg hogy biztos tök unalmasnak és érdektelennek talál.
Nem nagyon járok társaságba sem, bulizni sem, a sporton kívül hobbim se nagyon van, szóval nagyon nem is tudok miről mesélni. Igen, ezen változtathatnék, de nagyobb társaságban feszengek, nem érzem jól magamat, és mennék haza, hobbijaim meg azért nincs más, mert nem igazán értek semmihez.
Szóval bárkivel ismerkedek, mindig kevésnek érzem magamat hozzájuk, és tudom, hogy ezerszer jobb csajt találhatnának nálam.
Hogyan tudnék egy kis önbizalmat szerezni?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!