Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Nemrég jártam Oroszországban és valami megütötte a fejem. Mégpedig a nők. Itthon ha odamész egy lányhoz többnyire elutasító, flegma választ kapsz. Ott a lányok egyszerűen sokkal nyitottabbak és barátságosabbak. Miért? Ennyire sokat számít a kelet-nyugat különbség? (kelet-nyugat alatt a mentalitást értem)2016. okt. 4. 10:26
1/3 anonim válasza:
Igen,sokat számít. De nemcsak Oroszországban,hanem más országokban is ez így van! A férfiaknál is. Én úgy vettem észre, itthon is inkább a külföldi férfiak és nők akik kezdeményezőbbek,vagy akiknél lehet kezdeményezni.
Mo. nagyrésze depressziós,alkoholista, nincs mit ezen csodálkozni. Nem látsz mosolygós arcokat a metrón.
2/3 Titusztitusz válasza:
Az orosz nők időtlen idők óta valami megmagyarázhatatlan okbol kedvesebbek sokkal a magyar palikhoz,mint akár a saját,akár más nemzetiségü fickókhoz...Pont úgy,mint pl. az ukrán hölgyek is...Ezt a megfigyelést sokaktol hallottam már,és saját magam is tapasztaltam számtalan alkalommal...Ez így volt ezelőtt 100 évvel is,és így van ma is...
3/3 anonim válasza:
Németországban is sokkal kedvesebbek a lányok, mint otthon. Itt sokszor szemezni is tudok lányokkal, otthon ez egyszer se fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!