Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 ezer Forint alatti fizetéssel, kigyúrtság, jóképűség, és saját autó nélkül lehet karcsú (nem sportos), hosszú hajú barátnőt "szerezni"?
Próbálkoztam molett nőkkel, de nekem nem jönnek a molett testalkatú nők.
Az a nő, amelyik meg szép ahhoz meg rengeteg mindent kell tenni az asztalra.
Így hogy csak nők válaszolnak hosszan, teljesen értelmetlenné válik a kérdés, pláne a válaszok is...
Kéne ilyet beállítani itt a gyk-n, hogy bizonyos kérdésre csak férfiak vagy csak nők válaszolhassanak, ha a kérdező úgy akarja.
Hú, de bírom az ilyen "férfiakat"! Legyen nekik szép, vékony, jól kinéző csinos barátnőjük. És cserébe mit nyújtanak nekik? Hát, a nagy semmit! :D
Elárulom, hogy én hosszúhajú, vékony, formás lány vagyok és soha nem állnék szóba a magadfajtával. Na, nem a fizetés vagy bármi miatt, hanem a mentalitásod, a felfogásod miatt.
Rohadt keményen megdolgozom mindenért az életben, az alakomtól kezdve a jó fizetésemig, hogy jó ruhákat tudjak magamnak venni, hogy méltó életkörülményeket teremtsek magamnak, erre jön egy töketlen pasi, aki a kisujját nem mozdítja, hogy legalább a teste kinézzen valahogy vagy tanuljon valamit, hogy jobb munkalehetőségei legyenek stb. de azért elvárások vannak rendesen. :D
Az ilyen embert én szánom, de jó ábrándozást, hogy majd neked a nagy semmire lesz egy szép és értelmes(!) barátnőd.
Persze, hogy nem a plázacicákra buktok. Meg nem a kinézetre.;D Pedig de. Buta feje van nem probléma, csak JÓL nézzen ki!
Érdekes, mert a gimiben is mindig a ribiknek volt barátjuk. Ez egy mai poszt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!