Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, miert eltek haltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, miert eltek haltok a magas fiukert, megha esetlenek is?

Figyelt kérdés
Sokszor latom az utcan, meg latasbol is ismerek jo par magas 185 cm feletti sracot, akik tok esretlenek, es mindig van baratnojuk( latom oket egyuttmenni a metromegalloba). Van egy srac, pl aki mindig rohan, vagyis notorius keso, csapzott, borotvahab az arcan van... De kinezetre is esetlen. Annyi, hogy magas, vekony szeles valla van, de test (izom) nincs semmi, hozza. Nem egy Gyurta Dani na. De a tekinteten is latszik, hogy esze se lehet sok, es mar 3 lannyal lattam, de ugy, hogy mindig a lanyok (csinos, helyes lanyok) karolnak bele es ok beszelnek ( inkab aranyosan, mosolygosan csacsognak) neki, o meg azzal a bamba arcaval csak nezz. Meg nem jott be az uzletem be, pedig mar 2 eve itt vagyok (telefonos bolt) de ami kesik nem mulik, ugyis kelleni fog elobb-utobb egy headset pl. O mondjuk kirivo eset, de sok hasonlot latok. Vgy inkabb nagyon ritkan latok olyat, hogy magas, adonisz, akirol el is hiszem hogy allva pi.sil.nek utanna a lanyok. Nem panaszokodasbol irom, metrt 4szer kellett letennem a telefont, mig ezt megirtam, de nekem azert a 173 cm-mel tennem kell egy baratnoert, nem hullanak az olembe.

2015. okt. 26. 14:00
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
5%
Csak a Gyk-n van ez a magasságőrület.
2015. okt. 26. 14:12
 2/38 anonim ***** válasza:
2%

Amiért neked egy karcsú lány kell egy igazán dagadt helyett.

Vagy egy szép kell egy csúnya helyett.

Azért, amiért a fiúknak inkább ők kellenek:

[link]

[link]

[link]

Mint ők:

[link]

[link]

Gondolom érthető.

2015. okt. 26. 14:15
 3/38 Noren1989 ***** válasza:
100%

Savanyú a szőlő, mi?

Am én is szoktam látni magas fickókkal max 165-ös csajokat. Az a tippem, h az ilyenek vmiféle biztonságot nyújtanak a nőknek, tudatalatt, vagy csak a felső polcot is le kell portalanítani néha...

Emellett, én is pont 173 centi vagyok, nőért mindig is tennem kellett. Ez van, ezt dobta a gép.

26/F

2015. okt. 26. 14:17
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!-.-

A kövérség az egy olyan dolog,amin lehet változtatni,szóval nem nyafogni kell,hanem tenni érte.

A magasság más tészta,azon nem lehet változtatni,max olyan extrém dolgokkal,mint a növekedési hormon,de azt most hagyjuk.

2015. okt. 26. 14:28
 5/38 A kérdező kommentje:
3as miert lenne savanyu? Ha mar biztonsag erzet ( 1 hitelmentes lakas, jol meno uzlet, 110 kg 6x6 szeriaban fekvenyomasban, most tanulok programozni... Szerintem eleg biztonsagerzetet tudok nyujtani!a legfelso es lagalso polcokat meg kerulom, mert a premium termekek, mindig kozepn, karnyujtasra vannak (marketing, pszichologia)
2015. okt. 26. 14:29
 6/38 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem kicsit túl van reagálva ez a magasság dolog. Én is magas vagyok, de nem hullanak az ölembe a nők. Ez csak egy plusz pont. Amúgy meg egy alacsony ember is lehet buta vagy balfék, ez nem függ össze a magassággal.
2015. okt. 26. 14:30
 7/38 Kenzo Tenma ***** válasza:
51%
Látod kérdező mennyi dolgot tudtál te magad is mondani, ami sokkal többet ér benned, mint a magasság? Ezért mondom, hogy túl van ez reagálva, rengeteg más tényező van az emberben ami értékesebb, mint, ha 190+ magas.
2015. okt. 26. 14:32
 8/38 anonim ***** válasza:

4: És az arc szépsége? Az pont olyan mint a magasság.

A másik, hogy jönnek ide most a megváltoztatható és a megváltoztathatatlan dolgok? Szóval ha te nem szereted a kövéreet, akkor rossz ember vagy, mert az megváltoztatható dolog amúgy? Vagy mi? A külsőről beszélünk most csak simán.

A lányok jobban szeretik a magas és izmos fiúkat.

A fiúk meg a szép arcú és vonzó alakú lányokat.

Ennyi. Ezt az összehasonlítást tettem az előző válaszomban is.

2015. okt. 26. 14:33
 9/38 anonim ***** válasza:
24%
a nőkben genetikailag van bele kódolva ez a magasság mizéria mert ők primitív össztön lények.hiába mondják itt hogy jaj nem azért nincs nőd mert alacsony vagy! bocsi de nekem olyan pasi kell aki nálam magassabb ennyi az ismerkedés! akkor mi a tökért nem a magasságom a probléma? undorodom a nőktől.....
2015. okt. 26. 14:38
 10/38 anonim ***** válasza:
46%
ez igaz, én pont úgy kezdek minden ilyet hogy a pasi nálam magasabb legyen
2015. okt. 26. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!