Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem magas? 21L
Van egy srác, aki jó ideje nézeget (nem méreget, az arcomat nézi, meg a szemembe néz), köszönget nekem, "lájkolgatja" szinte minden képemet. Mikor összefutunk, olyan megilletődött arcot vág. Viszont nemrég volt a szülinapom és egy szót sem írt...
Ha én fiú lennék, tuti írnék, hisz semmibe se kerül, két szó és kész. Én írtam neki.
Jó nem ismerjük egymást, de ha már így köszönget, és mindig észrevesz engem, bárhol kiszúr és köszönget, pedig nem is ismerjük egymást, akkor talán tetszem neki, de ha tetszem, miért nem köszöntött fel?
Nem kukacoskodom, de ha pasi lennék nem így csináltam volna...
Én is írtam volna (sőt, boldog születésnapot, utólag is! :) ), de ezek szerint ő nem. Nem látunk bele a fejébe, de talán nem is baj, ettől szép az élet.
24/F
Hát ugye a fb emlékeztet. Akár gépről, akár telóról van szó. Én nem vettem zokon, hisz elég érdekes is lenne, ha zokon venném, csak 'férfiaggyal' gondolkodva nem értem...
Köszönöm szépen 2-es! :)
Hmm, nicsak, kaptam egy kettest és örülök neki :) Hova jutok így diploma előtt... :)
Férfiaggyal nem lehet gondolkozni, nem is feltétlen van értelme mindenkit tipizálni. De úgy tűnik, ő az a típus, akit egy picit piszkálni kell, hogy észrevegye, mit is szeretne. Beszélj vele nyugodtan, harapni nem fog, max ha te is úgy szereted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!