Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert eltek haltok a magas fiukert, megha esetlenek is?
Nagyon rossz példa.
Teljesen más a kettő,össze sem lehet hasonlítani.
Gondolom,egy dagadt nő vagy,aki most ezzen vergődik.
164cm vagyok
annyi az elvárás h alacsonyabb ne legyen mint én
szal a 173 simán felette van
már ha csak a magasságot nézem :-)
Mióta magas 171?
Az még átlagos.
nevetségesek ezek a "nők" a nők logikátlan, érzelmektől és ösztönöktől vezérelt könnyen manipulálható butuska lények
mi fiúk ép ésszel választunk párt ők amelyikre benedvesednek
Komolyan, már szánalmas, hogy ennyire utaljátok a nőket, de azért folyton sír a szátok, hogy kéne egy :D
"A nők ösztönlények" Tényleg? Volt egy kérdés asszem még ma vagy tegnap, hogy egy férfi nem tud megállapodni, több "prédára" is vadászik...... ő nem ösztönlény akkor?
Hagyjuk már ezeket az ócsárolásokat. Mindkét nemben vannak kifogásolható jellemzők, de ezeket el kell fogadni. Sőt nemen belül is elég eltérőek az ízlések, van, akinek ez, van akinek meg amaz tetszik. Ennyi a történet.
(Mellékesen megjegyzem, hogy 160 centis 20 éves nő vagyok, és tetszett már velem egymagas srác is. Mielőtt ezzel jönnétek: nem, nem volt gazdag sem meg olyan pokolian jóképű sem, csak imádtam a személyiségét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!