Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, miert eltek haltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, miert eltek haltok a magas fiukert, megha esetlenek is?

Figyelt kérdés
Sokszor latom az utcan, meg latasbol is ismerek jo par magas 185 cm feletti sracot, akik tok esretlenek, es mindig van baratnojuk( latom oket egyuttmenni a metromegalloba). Van egy srac, pl aki mindig rohan, vagyis notorius keso, csapzott, borotvahab az arcan van... De kinezetre is esetlen. Annyi, hogy magas, vekony szeles valla van, de test (izom) nincs semmi, hozza. Nem egy Gyurta Dani na. De a tekinteten is latszik, hogy esze se lehet sok, es mar 3 lannyal lattam, de ugy, hogy mindig a lanyok (csinos, helyes lanyok) karolnak bele es ok beszelnek ( inkab aranyosan, mosolygosan csacsognak) neki, o meg azzal a bamba arcaval csak nezz. Meg nem jott be az uzletem be, pedig mar 2 eve itt vagyok (telefonos bolt) de ami kesik nem mulik, ugyis kelleni fog elobb-utobb egy headset pl. O mondjuk kirivo eset, de sok hasonlot latok. Vgy inkabb nagyon ritkan latok olyat, hogy magas, adonisz, akirol el is hiszem hogy allva pi.sil.nek utanna a lanyok. Nem panaszokodasbol irom, metrt 4szer kellett letennem a telefont, mig ezt megirtam, de nekem azert a 173 cm-mel tennem kell egy baratnoert, nem hullanak az olembe.

2015. okt. 26. 14:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon rossz példa.

Teljesen más a kettő,össze sem lehet hasonlítani.

Gondolom,egy dagadt nő vagy,aki most ezzen vergődik.

2015. okt. 26. 14:44
 12/38 anonim ***** válasza:

164cm vagyok

annyi az elvárás h alacsonyabb ne legyen mint én

szal a 173 simán felette van

már ha csak a magasságot nézem :-)

2015. okt. 26. 14:51
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a 173-180 cm közti pasik tetszenek, én mondjuk 150 cm vagyok, de ha 10 cm.el nagyobb lennék, akkor sem hiszem, hogy magasabbat szeretnék, mert nem ez az elsődleges szempont számomra a párválasztásnál. Az ész és megbízhatóság többet számít.
2015. okt. 26. 14:53
 14/38 anonim ***** válasza:
46%
Mivel én is magas vagyok, 171 centi, ezért azt szeretem, ha a pasi minimum 180.
2015. okt. 26. 14:55
 15/38 anonim ***** válasza:
46%

Mióta magas 171?

Az még átlagos.

2015. okt. 26. 14:58
 16/38 anonim ***** válasza:
6%
nem ezt magyarázom?! aki alacsony az elásshatja magát a magyar felszínes "nőknél"
2015. okt. 26. 15:03
 17/38 anonim ***** válasza:
49%
De egyesek nők is eláshatják magukat,mert inkább nyafognak,minhogy lefogyjanak.
2015. okt. 26. 15:08
 18/38 anonim ***** válasza:
16%

nevetségesek ezek a "nők" a nők logikátlan, érzelmektől és ösztönöktől vezérelt könnyen manipulálható butuska lények

mi fiúk ép ésszel választunk párt ők amelyikre benedvesednek

2015. okt. 26. 15:19
 19/38 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan, már szánalmas, hogy ennyire utaljátok a nőket, de azért folyton sír a szátok, hogy kéne egy :D

"A nők ösztönlények" Tényleg? Volt egy kérdés asszem még ma vagy tegnap, hogy egy férfi nem tud megállapodni, több "prédára" is vadászik...... ő nem ösztönlény akkor?

Hagyjuk már ezeket az ócsárolásokat. Mindkét nemben vannak kifogásolható jellemzők, de ezeket el kell fogadni. Sőt nemen belül is elég eltérőek az ízlések, van, akinek ez, van akinek meg amaz tetszik. Ennyi a történet.

(Mellékesen megjegyzem, hogy 160 centis 20 éves nő vagyok, és tetszett már velem egymagas srác is. Mielőtt ezzel jönnétek: nem, nem volt gazdag sem meg olyan pokolian jóképű sem, csak imádtam a személyiségét.)

2015. okt. 26. 15:36
 20/38 anonim ***** válasza:
43%
férfi ösztönlény? :D az inkább alfahím akire ti nedvesedtek! nekem már nem kell "nő" legalább is "magyar" nem..... meghagyom az alfáknak
2015. okt. 26. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!