Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert eltek haltok a magas fiukert, megha esetlenek is?
Figyelt kérdés
Sokszor latom az utcan, meg latasbol is ismerek jo par magas 185 cm feletti sracot, akik tok esretlenek, es mindig van baratnojuk( latom oket egyuttmenni a metromegalloba). Van egy srac, pl aki mindig rohan, vagyis notorius keso, csapzott, borotvahab az arcan van... De kinezetre is esetlen. Annyi, hogy magas, vekony szeles valla van, de test (izom) nincs semmi, hozza. Nem egy Gyurta Dani na. De a tekinteten is latszik, hogy esze se lehet sok, es mar 3 lannyal lattam, de ugy, hogy mindig a lanyok (csinos, helyes lanyok) karolnak bele es ok beszelnek ( inkab aranyosan, mosolygosan csacsognak) neki, o meg azzal a bamba arcaval csak nezz. Meg nem jott be az uzletem be, pedig mar 2 eve itt vagyok (telefonos bolt) de ami kesik nem mulik, ugyis kelleni fog elobb-utobb egy headset pl. O mondjuk kirivo eset, de sok hasonlot latok. Vgy inkabb nagyon ritkan latok olyat, hogy magas, adonisz, akirol el is hiszem hogy allva pi.sil.nek utanna a lanyok. Nem panaszokodasbol irom, metrt 4szer kellett letennem a telefont, mig ezt megirtam, de nekem azert a 173 cm-mel tennem kell egy baratnoert, nem hullanak az olembe.2015. okt. 26. 14:00
21/38 anonim válasza:
Mint mondtam, kinek mi, én konkrétan undorodom az ilyen alfahímektől, de legyen neked igazad, minden nő hülye, és minden nő ugyanolyan, és te vagy az isten igazából, csak ezt senki nem látja
egy óvodás nem ilyen gyerekes mint te vagy
22/38 anonim válasza:
Undorodsz?
Az alfahím azért alfahím,mert jól néz ki.
Kicsit ellentmondás.
23/38 anonim válasza:
inkább vagyok óvodás, mint felszínes féreg mint ti! 1mp alatt leírjátok a férfiakat aki nem úgy néz ki! aztán tele sírjátok a facebookot hogy hol vannak a rendes pasik?!... :'(
24/38 anonim válasza:
Alfahím az, aki tudja magáról, és nem akar mást egy nőtől, csak szexet. Nekem ez az alfahím, és ettől undorodom. Semmit sem nyom a latban a kinézete és az anyagi helyzete.
25/38 anonim válasza:
Tic tac, mi -nők- nem írjuk le a pasikat. Mi a rendes, helyes pasikat szeretjük, azokat, akik viccesek, szórakoztatóak, akikkel jó együtt lenni. Nem az ilyen rinyapina sz.rcsimbókokat, mint te. Ne a nőkre fogd azt, hogy senkinek sem kellesz, ilyen hozzáállással csak magadat okolhatod.
26/38 anonim válasza:
#24 vagyok, és még be szeretném linkelni nektek a pasiideálomat:
Emppu Vuorinen. Kis töpszli 160 centis, dundi, 37 éves, nem kifejezetten helyes fickó. De éli az álmát, baromi jó humora van, mindig fejleszti magát, kamatoztatja azt, amiben jó.
Ő nekem milliószor jobb pasi mint mondjuk George Clooney vagy Brad Pitt.
27/38 anonim válasza:
Nem unod még?
Folyton belinkelsz valami hosszú hajú köcsögöt...
28/38 anonim válasza:
#27 Most először linkeltem képet róla. Viszont bocsi hogy ezzel nem nektek lett igazatok, miszerint "minden nőnek csak a magas jóképű gazdag stb pasik kellenek"
29/38 A kérdező kommentje:
Tic tac, ne nezzd ilyen borusan a vilagot!!! En mint irtam nem allok rosszul, bar teny, hogy kocsim nincs, mert nem tartom fontosnak, ismeroseim mondjak is, hogy miert nem veszek valamit, nem a nok, miatt, hanem mert mikor beleulsz, azt erzed, hogy te vagy az elet csaszara es mar igy indul a napod! Lehet igazuk van, meglatom. De a lanyokkal nekem sincs igazan szerencsem, es mar, hogy van egzisztencia, kozelgek a 30hoz, mar a szuleim kerdezgetik, hogy baratno? En megmondom oszinten nekik, mindig, hogy aki tetszett, az elutasitott, meg egy kave erejeig sem erdekeltem, a tobbi lanyt meg, akiknek esetleg en tetszem nem veszem eszre vagy nem tudom. Ilyenkor neznek a szuleim is, hogy nem ertik a mai lkanyokat, nemazert mert en vagyok a gyerekuk, hanem, hogy latjak, en elek egy normalis, atlagfeletti eletet es egyedul vagyok a kokler velem egykoruak, akiknek mindennapi anyagi gondjaik vannak, vagy ha nem is ilyen szinten, azok meg feszt mas lanyokkal vannak, kozben megf akar gyerek is van, es pizzafutik. Na most erre mit mondjak? Semmit, folytatom a dolgom, es nem utalok ezert senkit, se a jokepu fiukat, se egy not sem!
2015. okt. 26. 17:00
30/38 anonim válasza:
ennyi megalázás kinevetés után már nem tudok kedves lenni a 'nőkkel' ! már nem keresek barátnőt nem futok felesleges köröket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!