Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok, ha nem vagyok hajlandó átlagos nevű férfiakkal randizni?
Azt hiszem,hogy megkeresem a dilidoki számát,nekem adták,mert nekem meg a Huan Migel nem tetszik,de nálad nagyobb a baj,címed mi,h küldjem?:) Vicc:D
Szóval,jó kis kamu,lefekvés előtt jót nevetek:D
"Beteg vagyok, ha nem vagyok hajlandó átlagos nevű férfiakkal randizni?"
Erre eléggé egyértelműen IGEN a válasz.
"My name is Smith. John Smith."
Én valahol megértem. Engem zavar mondjuk a Pál, József, István, Károly név, de akad még egy pár, amit olyan ostobán hangzik kimondani. Nem szívesen szólnék oda a páromnak, hogy hé Pista, vagy kérsz ebből Józsi..
Mondjuk randiztam már ilyen nevű sráccal, de egyszer sem szólítottam a nevén.
Különleges nevű sráccal jártam, de az is rossz értelemben véve volt különleges, inkább a vezetéknevén szólítottam, ha nem tudtam elkerülni.
Párválasztásnál mondjuk nem befolyásol.
Gondolom fordítva a fiatalabb férfiakat is zavarná egy Bözse nevű lány, vagy egy Margit esetleg egy Ilona, de ugyanúgy egy Dzsesszika is sokat elárul arról, hogy honnan is jött az illető.
Ha csak ez az oka annak, hogy nem jössz össze az illetővel akkor igen, elég beteg. Nálam is vannak olyan nevek amiktől a hideg ráz (Béla, József, István, Pál, Lajos). De ezért soha nem utasítanék vissza senkit. Józseffel még jártam is egy darabig. Adtam neki egy becenevet és kész. Így nem volt gond.
Milyen nevek tetszenének neked? Lakatos Márlonbrándó? Kolompár Hoszéármándó ? Gáspár Rikárdó ? Vagy mire gondolsz?
Szerintem mindenkinél vannak ilyen nevek (amik nem tetszenek neki), de ez nem lehet akadály. Ha a vezetéknevével van baj, akkor csak házasságnál számít. Gondolom nem akarsz Büdiné, vagy Bugyiné lenni, ezt megértem, nem kell felvenni semmilyen formában és ennyi. De hogy a neve miatt utasíts vissza valakit, szerintem durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!