Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves átlagos nő vagyok. Most ért egy nagy csalódás, ki derült a férfiről akit szerettem és mindent megtettem érte, hogy egy szélhámos csaló és csak játszott az érzelmeimmel is. Tudtok ötletet adni hol lehet normális férfiakkal ismekedni?
Pl. társkeresőn.
Csak az a gond, hogy van talán EGY - a többiről meg beszélni sem érdemes. Ezt az egyet aztán vagy megtalálod - vagy nem.
Menj el barátnőiddel táncolni, a Nyugati környékééén van ez a SZTÁR FM (ha jól tudom). Ja, bocsi, könnyen beszélek, nem tudom pesti vagy-e?
Hát nem egyszerü a helyzet, ha úgymond korban hozzád illőt keresel, azok általában most foglaltak. Vagy fitalabbt találsz, vagy 45 fölöttit. Amúgy meg a kor nem számít, annyit olyat lehet hallani mostanában, hogy a férfi a fiatalabb, akár 10 évvel is.... nincs ezzel semmi gond, ha normális és szeretitek egymást!
Én sem találtam 7 évig (most vagyok 40), és egy régi szerelmemmel jöttünk össze újra.
Amúgy meg sosem tudhatod, hol talál rád a szerelem, akár egy buszon, vagy egy boltban.... csak járj nyitott szemmel, nyitott szívvel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!