Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én környezetem ilyen utópisztikus, hogy a nők nem helyi menőcsávókkal járnak, hanem átlagos, hétköznapi férfiakkal, vagy ezen az oldalon ferdítenek egyes hozzászólók?
Az igazság az, hogy aki az állatkertbe megy, az nem kéne, hogy meglepődjön azon, hogy állatokkal találkozik. Aki ezeknek az üresfejű menőknek a közelébe dörgölőzik, az mit csodálkozik azon, hogy ők veszik körül és ilyen értékek, kapcsolatok vannak feléjük és a nők is olyanok? Hát nyilván, hogy azok egy bizonyos típust vonzanak így másmilyet a környéken találni se fog.
Mindenki tudja milyen szintűek azok a csajok, akik a helyi menő csávókkal állnak össze. Ha kívülről nem is a - számomra - igénytelenül kirittyentett (panelek aljában tenyésző fodrászoktól beszerzett póthaj, meg pókláb műszempillák stb.) nőcskék, akkor miután beszélsz velük pár szót, akkor derül ki, hogy aha, hát nem véletlen, hogy ez neki a szint, hogy menő legyen, meg pénzes. Mondjuk nem tudom, szerintem normális ember nem is az ilyenekre vadászik.
De amúgy szerintem itt nagyon sokan ki se mennek a világba, csak várják otthon a csodát, max. facebook, tinder, meg online társkereső oldalak, aztán max. ha kimegy a házból parizerért, akkor lát egy ilyen feltűnősködő macát a kanijával és akkor levonja a következtetést, hogy mer' a nőknek csak ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!