Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora konkurenciával számolhatok egy átlagos nő kapcsán internetes ismerkedés esetében?
Szerintem ez inkább nőfüggő. Ha komolyabbak a szándékaitok és egy hullámhosszon vagytok, a csaj pedig nem ilyen r.bancvérű, akkor nem hiszem, hogy mással is ismerkedne. :)
De ezt ne vedd készpénznek. :D Hajts azért, hogy lássa, ő kell neked!
Hatalmassal. A párkeresőn mindig akad valami aktuális szépfiú, aki skalpért mindent állít, a lány persze a végén őt választja, és mikor 2 hónap múlva rájön, hogy skalp volt csak, akkor nem a döntését teszi felelőssé, hanem a férfiakat utálja.
Van pár lány, akit párkeresőn ismertem meg, randiztam velük, és megmaradt a kapcsolat, mindegyiküknél ugyanez történt, előbb helyettem választották Don Juant, majd sírás, hogy miért ilyenek a férfiak.
(mondjuk köszönöm nekik, mert azóta találtam olyat, aki engem választott, együtt is vagyunk, és nem csak egy strigula lett a naplómban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!