Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteg vagyok, ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok, ha nem vagyok hajlandó átlagos nevű férfiakkal randizni?

Figyelt kérdés
A lentebbi kérdés ösztönzött, hogy kiírjam a "gondom", ami nekem igazából nem gond, csak sok fura pillantást kapok érte. Szóval én nem randizom ilyen srácokkal, akiknek ilyen neveik vannak, mint pl. Tamás, Péter, András, Máté, Gergő, Gábor, Laci, stb., értitek. Valamiért rettenetesen taszítanak ezek az átlagos nevek. Aki ilyen névvel próbálkozik nálam, azokat általában valami kamuindokkal lerázom, de egyesek szerint hülye vagyok, mert jóképű, normális srácokat is koptattam már le emiatt...
2016. okt. 3. 22:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

A neve a bajod? Ennél komolyabb probléma sose legyen a pasiddal, őszintén kívánom!!!

Ha ennyire zavar az átlag név, keress egy Kovács Inuyashát vagy Kolompár Teszlatroopert. Ott lesz neked a spéci név.

2016. okt. 3. 23:23
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Most beugrott egy régi Oscar Wilde színdarab: The Importance of Being Earnest :)
2016. okt. 3. 23:23
 13/31 anonim ***** válasza:
60%
Milyen nevek tetszenek neked? "hozéármandószancsezeugénió" és társaik?
2016. okt. 3. 23:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyengén vagy agyalágyult.
2016. okt. 3. 23:33
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Na és mond csak tündérke, téged hogy hívnak??..
2016. okt. 3. 23:36
 16/31 anonim ***** válasza:
23:24 :DDDDDDDDD whehehehehehehehe!
2016. okt. 3. 23:36
 17/31 anonim ***** válasza:
..... pfff úristen
2016. okt. 3. 23:37
 18/31 anonim válasza:
A Benedek hogy tetszik?😅
2016. okt. 3. 23:42
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem van egy csomó női név, ami nem tetszik, de érdekes módon, ha megtetszik a lány, akkor vagy elfogadom a nevét, vagy egyenesen megtetszik. Ilyen nevek az Orsolya, Réka, Zsófia, Judit, Erika, Dzsesszika, Éva, Anikó, és még sokan mások. Van persze egy csomó férfinév is ami szintén nem tetszik, de azt igazából magasról leszarom hogy melyik fiút hogy hivjàk. Ilyen pl a Béla és a Lajos.
2016. okt. 3. 23:42
 20/31 anonim ***** válasza:
fake és még ugrotok is rá :D
2016. okt. 3. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!