Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelenthet az valamit, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet az valamit, ha a kiszemelt lánnyal, aki mellettem ül összeér a kezünk és ő nem veszi el?

Figyelt kérdés
Kissé úgy érzem magam, mint egy tini a kérdésfeltevéskor, pedig 26 múltam, de nemrég ért véget egy hosszú kpacsolatom és kissé elfelejtettem a társkeresés módját... :). Szóval van egy kolléganőm, akivel régóta barátok vagyunk, de azt gondolom, esetleg lehetne több is. Szerintetek az lehet pozitív jel, hogy meetingen, amikor egymás mellett ülünk többször összeér a könyökünk, és ő nem veszi el? Figyel ilyesmire egy nő?
2016. okt. 3. 21:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
"A felét nem értem annak, amiket írtok" Mert nem látsz bele a nő gondolatába. :D
2016. okt. 3. 21:46
 12/33 anonim ***** válasza:
16%

"A felét nem értem annak, amiket írtok :D. De sebaj ez a gyakori"

Akkor menj vissza általános iskolába, ott majd megtanítják neked értelmezni a mondatokat!

Nem bennünk van a hiba, hanem benned!

2016. okt. 3. 21:47
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

"Nem bennünk van a hiba, hanem benned!"

Igaza van a 12-es hozzászólónak, keressél másik nőt, ennyi.

2016. okt. 3. 21:48
 14/33 A kérdező kommentje:

"bennünk"

Na megint kezdődik a tömegemberesedés :D.

Amúgy azt mondd már meg, annak mi értelme van, mert még mindig nem értem, hogy amikor összeér a kezünk, akkor a saját barátjára gondol, azért, mert van neki?? WTF?? Ez mi? Miért gondolna rá, meg ebből hogyan jön le neked az, hogy van barátja?? :DD

2016. okt. 3. 21:50
 15/33 anonim ***** válasza:
48%

és te az összes válasz közül ezt a sz..rt ragadtad ki, aminek tényleg semmi értelmes sincs?

mindenki érthetően fogalmazott, és csak az az egy hozzászóló nem, aki ezt írta, és te ennél ragadtál le?

ugye, ez csak valami vicc akarna lenni?

2016. okt. 3. 21:55
 16/33 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi kérdező,én se értem felét se a kommenteknek:) Fele értelmetlen mondat...Na mind1.

Szerintem ha nem veszi el a kezét, még nem jelenti azt, hogy párkapcsolatba szeretne veled lenni. Ha egy szimpla fiú barátom hozzámér, nem veszem el a kezem, de ettől még nem jön be.

Szóval szerintem ne gondold túl, de ha bejön akkor hajrá, hívd el valahova és derítsd ki,hogy tetszel-e neki:)

2016. okt. 3. 21:55
 17/33 anonim ***** válasza:
"Miért gondolna rá, meg ebből hogyan jön le neked az, hogy van barátja??" Egyértelmű, amint leírtam, úgy tekint téged, mint munkatársnak, de semmi több. Csak a barátjára gondol, az arckifejezése, a mimika. Mondok én neked valamit, pár éve finoman játszottam egy lánnyal és nem történt köztünk semmi, mert kiderült, hogy már van barátja és előtte ránéztem az arcán, hogy gyanús valami.
2016. okt. 3. 21:57
 18/33 anonim ***** válasza:
86%

Én is éreztem már ilyet mikor egy előadáson, egy olyan 10/10-es bomba kolléga nő ult le mellém az első sorban aki azelőtt még nem láttam.

Hát elkezded szaporábban verni a szívem és a légézem is megemelkedett, próbáltam mimnél nyugodtabban lélegezni, de úgy éreztem szét reped a tüdőm az erőlködéstől és lassan úgy éreztem szédülök is. Próbáltam finoman hajszálnyikat, hogy ne vegye észre arrébb dőlni, hogy legalább ne érintsen a selymes és illatos bőröcskéjével (rövid ujjú ing ujjatlan ruha) de mintha direkt követett volna a mozdulataival. Úgy éreztem mintha egy forró kályha mellet ölnék és beterít a felőle érkező forróság.

Én meg szívesen elbújtam volna 28 évesen szégyenemben, féltem, hogy észreveszik milyen hatással van rám. Még sosem volt részem többen mint egy csók, igaz akkor is olyan voltam mintha beszedtem volna valamit. Szó szerinte az agyam valahol felettem lebegett.

Szerintem figyel és direkt provokált:

1. tetszett neki a reakciód gondolom észrevette, hogy meglepődtél

2. provokál, hogy kezdeményezz

3. önbizalmát növeli

4. teljesen természetes neki barátságban

2016. okt. 3. 21:58
 19/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk néha "taperol" magától is, de ez meg félek, hogy inkább a kisállatnak szól, aminek tekint engem :D. Mivel elég cukker fejem van, hajlamosak velem szemben erre a merényletre a nők. Köszi az értelmes választ :)
2016. okt. 3. 21:59
 20/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem figyel és direkt provokált:

1. tetszett neki a reakciód gondolom észrevette, hogy meglepődtél

2. provokál, hogy kezdeményezz

3. önbizalmát növeli

4. teljesen természetes neki barátságban"

Akkor hajrá, ha 10/10-es bombacsaj mellé ültél az előadáson, mert felhergeled magad az ilyen beleéléssel.

2016. okt. 3. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!