Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is milyen fiú az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is milyen fiú az aki ilyet mond annak a lánnyal, akivel ismerkedik?

Figyelt kérdés
Összevesztünk mert már megint nem jött időben a randira. Persze azt állítja hogy nem vette észre hogy írtam. Azt is mondta hogy én senkinek se fogok kelleni így.
2016. okt. 1. 13:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De ha smst ír, és a lány smsben válaszol mikor találkozzanak, akkor ebben mi a hiszti. Gondolom nem ez az első ilyen eset, mert akkor a lány se viselkedett volna így. Ha valakit érdekel valaki és smsben írt, akkor várja a lány válaszát mikor találkozhatnak. A lány pedig megírta hogy mikor találkozzanak. Csak gondolom a fiú meggondolta magát, és nem volt kedve menni. Csak nem tudom akkor miért kérdezi meg mikor találkozzanak. Lemerném fogadni hogy egy hazug, lusta p**cs.
2016. okt. 1. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Hol volt itt szó sms-ről?

Az elmondásból úgy tűnik, hogy a kérdező fb-n írt, hogy mikor ér rá, majd elment ezen időpontban a találkára anélkül, hogy kapott volna visszajelzést, a srácnak jó-e.

2016. okt. 1. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor ha nem smst írt, akkor van a telefonján Facebook, ami egyből jelez, ha valaki ír. Ez sem kifogás.
2016. okt. 1. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne így?

Nekem is van Messengerem és mobilnetem is a telefonomon, de a net alapból ki van kapcsolva, hacsak éppen nem kell, mivel ha nem irodában/otthon vagyok, akkor nem tudom tölteni, és nem akarok ezért elérhetetlenné válni.

De otthon is előfordul, hogy nem veszek észre értesítést órákig, mert éppen mondjuk órát szerelek, és semmi szükségem rá, hogy pont akkor zavarjon meg egy csippanás, amikor egy akkora fogaskereket próbálok beügyeskedni nagyító alatt a helyére, mint egy fél hangya.

Nem feltétlenül van az ember minden percben a telóra gyógyulva...

2016. okt. 1. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:

De még egyszer mondom, nem az a lényeg, hogy látta vagy nem.

Hanem az, hogy ha nem kapok konkrét választ (nem egyenlő a "látta" kiírással), akkor nem megyek el, főleg nem kérem számon a dolgot. Ezt diktálja a józan ész.

Ennyi erővel te itt írhatnál nekem egy üzenetet, hogy találkozzunk holnap valahol valamikor, majd miután nem vagyok ott, írsz még egy üzenetet, hogy mekkora paraszt vagyok, amiért nem mentem el :D

Nem érzed a logikai bukfencet a kérdező esetében?

2016. okt. 1. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem érzem a logikai bukfencet. Akivel már jó ideje ismerkedik, és megcsinálja mindig ugyanazt az egy szemét.
2016. okt. 1. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:

"De ha smst ír, és a lány smsben válaszol mikor találkozzanak, akkor ebben mi a hiszti. "

SMS-ről szó se volt az egész történetben.

Viszont telefonhívásról, hogy a srác mégis hol a manóban van, viszont igen. És a kérdés stílusából meg a srác reakciójából ítélve ott volt elég nagy valószínűséggel hiszti és / vagy a másik lehordása, lehazugozása.

De ez szerintem elég egyértelműen levolt írva a hsz-ben.

----

"Csak gondolom a fiú meggondolta magát, és nem volt kedve menni. "

Ja, elvégre sokkal valószerűbb, hogy valaki ennyire ostoba módon próbáljon meg lekoptatni valakit, akitől előtte ő kérdezte meg, hogy mikor találkozzanak, mint az az eset, hogy szimplán csak nem vette észre, hogy üzenete érkezett...

De ha még gondolatkísérletként fel is tesszük, hogy esetleg tényleg ez is megtörténhetett, a kérdezőnek akkor sincs joga lehazugoznia a pasit: egyszerűen azért, mert nem tudhatja, hogy mi történt.

Ha lett volna annyi esze és figyelmessége a másikkal szemben, hogy amikor látja, hogy nincs a másik részéről reakció, akkor rákérdez, hogy neked is jó a javasolt időpont, és a srác azt mondja, hogy igen, akkor lenne alapja kiakadni. Így nincs, és a másik minden nyomós alap nélküli lehazugozása meg külön gázos.

----

"Lemerném fogadni hogy egy hazug, lusta p**cs."

Mire is alapozva?

Az üveggömbödből olvastad ezt ki ilyen magabiztossággal, vagy a madarak reptéből?

----

"Akkor ha nem smst írt, akkor van a telefonján Facebook, ami egyből jelez, ha valaki ír. Ez sem kifogás."

Miért is kéne neki feltétlenül látnia?

Lehet, hogy niem is volt bekapcsolva a net a mobilján (ld. a 14est).

Lehet, hogy nem is okostelót használ (mint pl. én).

Lehet, hogy csak szimplán mással volt elfoglalva, és egyszerűen nem vette észre.

Tényleg annyira nehéz számodra elképzelni, hogy valaki ne vegye észre, ha üzenete érkezik?

----

"Akivel már jó ideje ismerkedik, és megcsinálja mindig ugyanazt az egy szemét."

És ezt már megint a kecskék beléből vagy kávézaccból sikerült kiolvasnod, hogy a srác biztos nem először nem ment el a "megbeszélt" randira?

Vagy jól látom, hogy te ilyen netes látnok vagy?

2016. okt. 1. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
65%-os, ez aztàn igen te a rendelkezésre álló erősen hiányos információk alapján kialakítottál egy teljes személyiségképet a srácról. Kb olyan lehetsz, mint a kérdező, hogy fordítva gondolkodsz: az általad elképzelt kép (biztosan látta, csak hazudik) alapján magyarázod az eseményeket, nem pedig az események alapján vonsz le következtetést, mert akkor esetleg kiderülhetne, hogy nem a másik a bolond, hanem te.
2016. okt. 2. 08:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy ha Facebbokon írt neki, és a lány ott válaszolt, akkor még is mit várt. A lány azt gondolta biztos ott fogja nézni a válaszát. Ha valaki érdekel annak meg várom a válaszát.
2016. okt. 2. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hogy ha Facebbokon írt neki, és a lány ott válaszolt, akkor még is mit várt. "

Akármit, innen ez megmondhatatlan.

Pl. simán lehet, hogy várt egy ideig a válaszra, de az nem jött, ezért úgy gondolta, hogy lehet, hogy a lánynak nem alkalmas, és majd amikor alkalmas lesz (vagy már tudja, hogy mikor lesz alkalmas), akkor jelentkezik. Ez meg lehet aznap, másnap, akármikor, szóval közben csinálta az egyéb dolgait, és nem a fb-ját nézegette folyamatosan.

Az se derül ki a kérdés szövegéből, hogy mikor kérdezte meg a srác, hogy mikor jó a lánynak, és mikor válaszolt erre a lány. Ha a lány sokkal később válaszolt, akkor a srác addigra simán gondolhatta úgy, hogy aznap már úgyse aktuális a dolog, és ment az egyéb dolgaira, ami közben már vagy nem is volt fb-on elérhető, vagy szimplán közben nem vette észre az üzenetet.

A lényeg, hogy minimális józan paraszti ésszel belegondolva az nem egy reális elvárás a másiktól, hogy vigyázban állva várja, hogy mikor érkezik válasz. Attól még, hogy te nem látod, a másiknak is van élete.

----

"A lány azt gondolta biztos ott fogja nézni a válaszát. Ha valaki érdekel annak meg várom a válaszát."

Addig még rendben van, hogy feltételezte, hogy észre fogja venni a válaszát, de amikor látta, hogy nincs visszajelzés, akkor lehetett volna annyi józan paraszti esze, hogy erről a feltételezéséről meg is bizonyosodik.

Vagy ha agya nincs ennyi 26 évesen, akkor legalább a másikkal szembeni alap figyelmességből megtehette volna, hogy ha a másiktól nem látok visszaigazolást, hogy neki is jó az időpont, akkor már csak rá való tekintettel is rákérdezek, hogy ugye neked is jó az időpont.

Mert (ellentétben azzal, hogy a màsik folyamatosan a fb-ját lesse, hogy ugyan mikor érkezik válasz) ez egy nagyon is reális és alap elvárás lenne, hogy ennyi minimális figyelmességre meg belátásra legyen már önmagától képes valaki 26 évesen, hogy ha javasolok egy időpontot, akkor megvárom, hogy a másik is leokézza, hogy ez tényleg neki is megfelel.

Tényleg nem tudom, hogy melyik a nagyobb gáz:

- hogy ebbe egy 26 éves lány (és ezek szerint véletlenül sem nő) magától nem képes belegondolni, vagy

- hogy ezt az amúgy teljesen alap odafigyelés a másikra ennyire földönkívüli gondolat számodra, hogy többedszeri szájbarágós leírásra se vagy képes befogadni.

2016. okt. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!