Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha két lánnyal is ismerkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két lánnyal is ismerkedik a srác, mennyi az esélye, hogy engem választ végül?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megjegyezné, hogy miért nem olyan srác kell, akinek én vagyok az első, azért nem, mert irtó ritkán találok olyat, aki külsőre-belsőre is megfog. Ő pedig sajnos pont ilyen. :(
2016. márc. 15. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha a két lány közül te vagy az egyik, akkor egész pontosan 50%.

Ha egyik sem vagy te, akkor 0.0000059%.

Részletes számolást mailben tudom küldeni.

2016. márc. 15. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Akkor fel kell venned a versenyt a másik csajjal. Te hogy nézel ki? És a másik lány hogy néz ki? Milyen a személyiségetek?

Ez izgalmas! :)

2016. márc. 15. 23:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyértelmű a kérdés de ha feltételezzük, hogy azonos valószínűséggel választja valamelyik lányt akkor:

- 50% ha összesen két lány van (veled együtt)

- 33.3333% ha hárman vagytok összesen.

2016. márc. 15. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

De megjegyzem,mert ez alap.

És butaságot csinálsz,hogy ebbe belemész egyáltalán.

Nem a piacon van az ember....vagy hogyan szeretnéd elhódítani?

Kedvében jársz, alárendeled magad,nem hangzik jól.

Vagy hogyan?

Ez nem frankó.

Gondolkozz kicsit kérlek.

Annyi hal van a tengerben...

Amúgy 50%.

2016. márc. 15. 23:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom a másik lány hogy néz ki. :/

De azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, szép lánynak tartanak, úgyhogy szerintem ezzel nem lenne gond.

2016. márc. 16. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
#1 a gondolatmenet hibásnak tűnik. Hogy jöttek ki az értékek? Ha nem a kérdező az egyik a két lány közül, miért lesz az egyik lánynak több esélye mint a másiknak?
2016. márc. 16. 00:24
 7/11 anonim ***** válasza:
#6os vagy baromira fáradt vagy vagy nem megy a szövegértés... #1es gondolatmenete logikus... Ha két lány közül az egyik a kérdező akkor van 50% esélye de HA NEM Ő AZ egyik akkor szinte semmi esélye sincs hisz nem is kerül számításba a srácnál...
2016. márc. 16. 05:01
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 nem az, de szerintem, visszatérve a kérdésre, a kérdés inkább az hogy a másik lány mekkora valószínűséggel választja a fiút. De eleve, matematikai szempontból vizsgálni egy ilyen kérdést, elég nagy ostobaság.
2016. márc. 16. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:

minek meséli el, hogy két vasat tart a tűzben? ez nem megalázó neked? simán csak találkoztok, vagy közeledik is hozzád?

én szerintem kivonnám magam a nyílt versenyből. válassza nyugodtan a másikat.

2016. márc. 16. 07:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés miért nema tini párkapcsolatok kategóriában van?
2016. márc. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!