Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha két lánnyal is ismerkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két lánnyal is ismerkedik a srác, mennyi az esélye, hogy engem választ végül?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megjegyezné, hogy miért nem olyan srác kell, akinek én vagyok az első, azért nem, mert irtó ritkán találok olyat, aki külsőre-belsőre is megfog. Ő pedig sajnos pont ilyen. :(
2016. márc. 15. 23:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez szerintem sem túl korrekt helyzet.

Nem az, hogy ismerkedési fázisban többen is képben vannak. Ez természetes.

Az viszont, hogy ezt elmondta neked, és most várja, hogy beszállj a versenybe, már egyáltalán nem helyes. Jó, hogy nem pályázatot kell beadnod, aztán majd levélben értesít, hogy ki kapott több pontot...

1-2 találkozó után (ahol természetesen semmi testiség nem történik!!!) tudni kell, hogy ki a szimpatikusabb, és aszerint megmondani a másiknak, hogy ne haragudj, de én nem akarok veled komolyabban tervezni. Igen, benne van az is, hogy végül a másik versenyző meg engem épít le. De ez ilyen, ezt a kockázatot vállalni kell, így tisztességes a dolog.

2016. márc. 16. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!