Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is milyen fiú az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is milyen fiú az aki ilyet mond annak a lánnyal, akivel ismerkedik?

Figyelt kérdés
Összevesztünk mert már megint nem jött időben a randira. Persze azt állítja hogy nem vette észre hogy írtam. Azt is mondta hogy én senkinek se fogok kelleni így.
2016. okt. 1. 13:23
1 2
 1/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Bunkó. :D Szerintem, ha késik akkor kérjen elnézést és ennyi. Az meg mi hogy nem látta, hogy írtál? Ha előre megbeszéltek egy időpontot akkor nem értem, hogy jön oda hogy utána mit írtok.
2016. okt. 1. 13:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Mert megkérdezte Facebookon hogy mikor találkozzunk, erre írtam rá választ hogy mikor. Utána felhívom hogy még is hol van már, de ő nem vette észre az üzenetet. Vagy is ezt állította.
2016. okt. 1. 13:34
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

fiú... tehát még gyerekek vagytok?

hát neki biztos nem kellesz az tuti

2016. okt. 1. 13:51
 4/20 A kérdező kommentje:
26 évesek vagyunk.
2016. okt. 1. 13:52
 5/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ja ertem. Es akkor vegulis meg olt a randi vagy veszekedtetek egyet es azota semmi?
2016. okt. 1. 14:03
 6/20 A kérdező kommentje:
Végül is volt randi, de már a randi elején kezdte hogy neki nem volt kedve már jönni.
2016. okt. 1. 14:04
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Persze, az ilyen kreténekkel randiztok, a normális srácok meg mindig hoppon maradnak. Meg is érdemlitek, ha ilyenek vagytok.
2016. okt. 1. 14:27
 8/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Akkor már csak kicsit normálisabb hozzáállásra lenne szükség a részéről.
2016. okt. 1. 14:54
 9/20 anonim ***** válasza:
56%

Nem egészen kerek így a sztori, szóval erős a gyanúm, hogy amikor felhívtad, akkor nem csak szimplán azt kérdezted meg, hogy ugyan hol a fenébe van, hanem volt ott más is, pl. direktben meggyanúsítása a másiknak, hogy biztos hazudik, és jó eséllyel némi hiszti is.

És ha tényleg így volt, akkor erre teljesen természetes, hogy úgy reagált ahogy: rossz szájízzel ment már el a találkozóra (én el se mentem volna) + ő is megmondta a magáét.

Ráadásul igaza is van, elég kevés ember tolerálja az ilyen viselkedést ismerkedés közben.

Amúgy simán benne van a pakliban, hogy tényleg nem látta. Ez sokkal valószínűbb forgatókönyv, mint az, hogy ennyire ostobán próbált volna lerázni. Ezek után hogy te egyből azzal vádolod, hogy biztos csak hazudik, elég sértő.

Amikor láttad, hogy nem igazolja időben vissza, hogy oké, láttam, akkor lehetett volna annyi eszed, hogy felhívod, hogy bocs a zavarásért, csak biztosra akartam menni, hogy akkor neked is jó az időpont.

Egy értelmes felnőtt ember ezt így csinálta volna, és nm utólag hisztizett volna.

2016. okt. 1. 16:07
 10/20 anonim ***** válasza:

Igazat adok az utolsónak!

Visszajelzés nélkül én el sem mentem volna a randira, ha meg fontos nekem a másik, akkor felhívom, hogy na mi a helyzet.

De visszaigazolatlan találkát számon kérni nem vall túl éles észre...

2016. okt. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!