Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nem stimmelhet velem?

Figyelt kérdés

27f társkeresési problémába ütköztem.

Van több profilom mindegyiken én vagyok saját név más stílus. 10 éve prbálkozom az internetes társkereséssel mindent megtanultam mindent megpróbáltam és semmi nem vált be. Haverom szórakozásból megengedte hogy garázdálkodjak a profilján, ő egy vézna vörhenyes vöröshajú 22 éves férfi én inkább a jólfésült feketehajú enyhén sportos de termetes alak vagyok, testi hibák nélkül. A haverom profilján ugyan azon módszerrel mint eddig is alkalmaztam 1 éjszaka alatt 10 csajt szereztem neki. Nekem kb 1-sem válaszolt eddig. Tényleg ennyire kegyetlen a sors? Vagy bányarém lennék? Vagy az átlagos pasikra buknak a nők?

[link]

[link]

[link]

Néhány kép rólam most komolyan én nem érzem magam visszataszítónak de az lennék? Miért van az hogy más profilján tudok társat találni a sajátomon nem!

Mit javasoltok mivel lehetnék olyan akivel hajlandóak szóba állni?

2016. okt. 1. 08:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jól írják előttem, a gond a fotókkal van. Ezekkel a képekkel gyerekeket lehetne ijesztgetni.
2016. okt. 1. 11:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Férfiként hadd adjak tanácsot:

A fotók hibái:

Túl közeliek, legyen egész alakos képed is. Túl unalmasak a képek, valami hobbid közben, kirándulás közben készítettet rakj fel, lehetőleg egyiken rajtad kívül is 2-3 ember, hogy lássák, jól szocializálódhattál.

Túlságosan haragos képet vágsz, értelmes nő ettől megriad, erőltess ki egy mosolyt, ha szimpatikusnak akarsz tűnni. Nem ártana egy másik szemüveg, haj sem, mert bár 1 évvel fiatalabb vagy nálam, mégis 7-8 évvel idősebbnek nézel ki, mint én férfiban.

Doktor Bubó Style-t felejtsd el! :D

2016. okt. 1. 11:30
 13/20 Kenzo Tenma ***** válasza:

Hát az az utolsó tényleg Walter White. Vagy Zacher Gábor. XD De amúgy nem áll jól. Szerintem ezek eleve rossz képek. Komolyan, ilyen 40 centiről lefényképezett mogorva arccal kit vonzassz szerinted?

Szerintem amúgy egy átlag férfi vagy, csak jobb fotók kellenének. Esetleg egy teli szakáll lehet, hogy dobna rajtad.

2016. okt. 1. 12:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Ezt a szemüveget pár hete vettem a leg drágább volt a boltban 75000ft-os police szeműveg, az optikus javasolta és a lencse is darabonként 25000ft sajna pár évig nem cserélhetem. Amúgy az optika összes férfi szeművege vagy ilyen vagy vacak. Sajnos érzékeny vagyok egyes anyagokra nem válogathatok.

A mosollyal egy gond van nem tudok mosolyogni mert nincs miért. Komoly képet azért vágok mert komoly vagyok. Laborköpeny meg a munkaruhám ugyanis kutatás és fejlesztési részleg vezető vagyok egy technológiai cégnél, a többi titok.

Tehát a képek a gond. Enyitt a dramaturgiai vizsgámról. Sajna nincs aki fotózzon mind selfi.

2016. okt. 1. 17:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem megsérteni akarlak, de ezek a képek nem ébresztenek bizalmat bennem, sőt, inkább félelmet. Valószínű, hogy egy mosoly sokat javítana az összhatáson. :)

25N

2016. okt. 1. 17:18
 16/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Mosoly és jobb beállitás, bizony. Esetleg egy fotóst is megkérhetnél, ha családból sincs senki aki lőne pár képet.
2016. okt. 1. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy vékonyabb keretes szemüveg pl aminek alul nincs csak lencse. Vékonyított lencsével. Egy jobb fotós de tényleg ezzel a beállítással lehet ijesztgetni. Valami szabadban napfényes helyen fotózott mert így elég lehangoló és vigyor :D
2016. okt. 1. 21:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Itálom azokat a szemüvegeket amelyiken allul nincs keret, valamint kell az erős keret mert drága a lencse is. Sajnos egyből egy keretett választhattam akármennyire is nem tetszik. És kell a magas lencse is a munkám miatt ezért mentem bele. A látásomból élek csak vak vagyok.
2016. okt. 1. 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nincs miért mosolyognod?

Már ne is haragudj, de sokan összeszarnák magukat örömükben, ha ilyen melójuk és beosztásuk lenne.

Plusz jó gyereknek tűnsz. Ne keseredj meg!!!

Nem hiszed mennyit jelent egy mosoly.

Ja és töröld magad és regelj újra a társkeresőre. Ne lássák, hogy 10 éve fent vagy. Nem jó belépő.

2016. okt. 1. 22:46
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem a környékkel van gond.

Nem találok társat azért mert nincs kihez odamennem leszólítani.

2016. okt. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!