Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nem stimmelhet velem?

Figyelt kérdés

27f társkeresési problémába ütköztem.

Van több profilom mindegyiken én vagyok saját név más stílus. 10 éve prbálkozom az internetes társkereséssel mindent megtanultam mindent megpróbáltam és semmi nem vált be. Haverom szórakozásból megengedte hogy garázdálkodjak a profilján, ő egy vézna vörhenyes vöröshajú 22 éves férfi én inkább a jólfésült feketehajú enyhén sportos de termetes alak vagyok, testi hibák nélkül. A haverom profilján ugyan azon módszerrel mint eddig is alkalmaztam 1 éjszaka alatt 10 csajt szereztem neki. Nekem kb 1-sem válaszolt eddig. Tényleg ennyire kegyetlen a sors? Vagy bányarém lennék? Vagy az átlagos pasikra buknak a nők?

[link]

[link]

[link]

Néhány kép rólam most komolyan én nem érzem magam visszataszítónak de az lennék? Miért van az hogy más profilján tudok társat találni a sajátomon nem!

Mit javasoltok mivel lehetnék olyan akivel hajlandóak szóba állni?

2016. okt. 1. 08:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az utolsón úgy nézel ki, mint Walter White :D.
2016. okt. 1. 08:31
 2/20 anonim ***** válasza:
Te mitől nem vagy átlagos?
2016. okt. 1. 08:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem nem ezeket a fotókat töltötted fel társkeresőre, mert siralmasak. A nézésed, mint egy csendes gyilkosé. Mosoly, vagy valami?
2016. okt. 1. 08:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a szemüveg nagyob előnytelen és mindhárom képen borzasztó szigorúan nézel. Nem vagy csúnya, semmi gond nincs velem, de ijesztőek a képeid. Meg az is furcsa, hogy különböző stílusokban játszod el magad. És mi lesz, ha egy lány ír az egyik profilodra és összejössz vele, életed végéig szerepet játszol, mert ott másmilyennek adtad ki magad?

Nekem ez ijesztő és nagyon nem szimpatikus.

22/l

2016. okt. 1. 08:40
 5/20 anonim ***** válasza:

Te jol nezel ki, de a fotos tehetsegtelen. Mas fotokat kene csinalni.

N

2016. okt. 1. 09:34
 6/20 anonim ***** válasza:

Az 1. és a 3. képen nagyon mérgesen nézel, elég ijesztő.

Meg túl nagy ez a szemüveg. :D

2016. okt. 1. 10:14
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól nézel ki, de tényleg ijesztő vagy a képeken. Főleg az elsőn. Mi ez a dilidoki szerkó?
2016. okt. 1. 10:36
 8/20 anonim ***** válasza:

Cseréld le a szemüveged.

Vágj normális fejet a képeken.

Fotózd magad jobb szögből.

Ennyi. :D

2016. okt. 1. 10:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A többieknek igaza van, nagyon rémisztő pofát vágsz :D

Pedig nem vagy bányarém, teljesen normálisan nézel ki.

A szemüveg pedig nem a legjobb választás. Öltönnyel esetleg, de hétköznapokra én inkább egy kisebbet viselnék. Ez úgy néz ki, mintha nagy lenne a fejedre.

2016. okt. 1. 11:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Képek alapján kicsit félek tőled,nekem túl komolynak és szigorúnak tűnsz. Első képen meg olyan,mintha egy túl intelligens professzor vagy doktor lennél,ami megint csak megrémiszt. Egyébként nem vagy se bányarém se átlagos.

Azt tanácsolom ne vedd ennyire komolyan és ne éreztesd a külvilággal,hogy nagyon ragaszkodnál egy párkapcsolathoz,inkább legyél kicsit lazább. Ne erőlködj,bízd magad a sorsra. Lesz ahogy lesz

20/N

2016. okt. 1. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!