Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyaggatnak folyton azzal, hogy egy ilyen "jó pasinak" hogyhogy nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, a világ legszerencsétlenebb embere vagyok, legalábbis szerelem terén biztosan, nem is tudom, milyen szerelmesnek lenni. Sok lánynak bejövök, ez tény, a legtöbb emberrel jól kijövök, van diplomám, jelenleg a másodikat(MSc) csinálom, anyagilag is jól állok(bár azt nem magamnak köszönhetem, hanem a szüleimnek). Felszínesen a külvilág felé talán tényleg úgy tűnik, hogy velem minden lány nagyon jól járna, de én nem vagyok annyira elájulva magamtól, ezért nem is értem, mások miért értékelnek így túl, miért gondolják azt, hogy nekem csettintésre lesz barátnőm. A helyzet az, hogy csak olyan lánnyal jönnék össze, aki igazán érdekel, csak nekik meg pont nem kellek. Azért meg,hogy legyen párom nem fogom beérni akárkivel, sosem bírnám ki, ha egy középszerű kapcsolatban kéne lennem, akkor inkább egyedül maradok. Elég rossz ez így, és még rátesz egy lapáttal, hogy mások körülöttem ezt nem értik meg, nekem nem egy szimpla csaj kell, hanem egy valódi társ.
2016. szept. 29. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bírom, amikor valaki ilyeneket tud levonni, mint az utolsó.
2016. szept. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!