Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már kiváltságos dolog hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már kiváltságos dolog hogy egy férfinek legyen barátnője?

Figyelt kérdés

ahogy látom rengeteg tényező számit. a férfiak elnézőbbek, viszont nőknél meg kell felelni elvárásoknak, Ha van egy szabad nő egyből lecsapnak rá a talpraesettek, meg a nyomulósabbak. Tényleg csak igy lehet az embernek barátnője, mindig jó időbe jó helyen kell hogy legyen, és mindig élen kell hogy legyen? Ha valaki nem rendelkezik ilyen képességekkel az mehet a levesbe? Ne is álmodjon róla hogy összejön?

Én eddig nem sietettem a dolgot, úgy képzeltem el hogy majd megismerek valakit, aki hasonló, és jól kijövünk, megértő, de szinte az ellenkezőjét tapasztalom. egyre többet gondolkoztam el rajta, meg ahogy tapasztaltam eddig, ez mondható el, mindig talpraesettnek kell lenni, figyelni, élen járni. Ez viszont számomra rengeteg energia, meg személyiségileg se vagyok erre beállitva. Ha nem ilyen az ember, akkor senkinek nem kell?

2016. szept. 29. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Nézd mindenképp van benne szerencsefaktor ezen nem változtathatsz. Egyébként én se vagyok egy nyomulósabb fajta szimplán csak élek a lehetőségeimmel, ha megtetszik valaki. Elhívom randira azt max nemet mond és megyek tovább a dolgomra.

Különben is nagyon sok nő ugye válogat, csak nem úgy ahogy itt ezt előadják. Van akinek a hosszú hajú rocker tetszik, van akinek a mackós, van akinek a vékony mittomén + személyiség oldalról is megvan ez. Van aki a bunkókért van oda, van aki a csendesebb fiúkért.

Most ez már érdeklődési kör függő te milyen csajt fogsz ki. Ha eljársz olyan rendezvényekre, amit te szeretsz, ott esélyesen lesz olyan lány is, akivel valahol egyezni fog az értékrended.

Az, hogy férfiak elnézőbbek szerintem nem igaz..max arra akinek mindegy, csak legyen valakije vagy meglegyen az aktuális lyuk.. de ilyen nőben is van nem is kevés.

+Ha valamibe nem feccölsz energiát annak nem lesz értéke, ehhez szokj hozzá. Egy nőért sajna meg kell dolgozni,de megtartani nehezebb őket, mint megszerezni.

Szóval nem kell itt elkeseredni, ha alapvetően jól érzed magad a bőrödben és el tudsz velük kommunikálni nem egy rakétatechnológia felszedni 1-2 nőt.

2016. szept. 29. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Az elet minden teruleten a talpraesett, figyelmes emberek a nyerok, nem tudom mit csodalkozol, ez mindig is igy volt. A lassu nyomik sosem voltak jok semmiben.
2016. szept. 29. 02:02
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Néha úgy beszéltek a nőkről, mintha 100 férfiból csak 1-nek jutna pár :D

Nézz már körül, ezerféle pasinak van barátnője. Van párja a nagydarab rockernek, az 50 kilós páwának, a diplomásnak, a szakmunkásnak, a 16 évesnek, a 40 évesnek, a tahónak, a kedvesnek. Az elsőnek tök igaza van, mindenkinek más az ízlése, én még életemben nem láttam olyan embert, akiről azt gondoltam volna, hogy soha senkinek nem fog tetszeni.

2016. szept. 29. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Hozzávetőlegesen hasonló a nők és a férfiak száma Magyarországon. Szóval nem hinném, hogy csak a kiváltságosoknak jut nő. Az viszont tény, hogy a balf...szok nehezebben találnak nőt, de pl. a túlsúlyos nők is nehezen találnak férfit.
2016. szept. 29. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Kezdjók ott, hogy a férfiak max. ismerkedésnél elnézőek, kapcsolatban sokkal több elvárásuk van, mint a nőknek, meg inkább ők azok, akik "jaj, hát belém van kódolva, ffi vagyok, hajt a vérem" elmennek mindenféle egyalkalmas k...ával dugni, amíg kapcsolatban vannak, mert megunta a párját.

Meg azzal, hogy a férfiak is szelektálnak előre, kihez mennek oda. Ismerek ilyen picsogó férfiakat, látom, kikhez mennek oda... amit ők átlagosnak neveznek, az igenis már a szép kategória... csak nincs kimázolva meg nem úgy néz ki egy az egyben, mint a legutóbbi Victoria"s Secret modell. És olyan pasik is, akik igénytelenek és 150 kilósra vannak hízva.

Az meg, hogy figyelni kell a másikra, küzdeni érte, az alap dolog. Ha ez neked nehezedre esik, és "ha jól kijövünk, akkor MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ"... hááááát...

2016. szept. 29. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

"Ha van egy szabad nő egyből lecsapnak rá a talpraesettek, meg a nyomulósabbak."

Melyik dimenzióban...?

2016. szept. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!