Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett tényleg már csak a "selejt" marad?
33-as hogy jon ide a munka?? Nem csoda, hogy 26%-os valaszolo vagy...
Csak pinaja van?
Van egy jelentos megtakaritasom, vallalkozasom kulfoldon, piackepes szakmam, most mennek egyetemre. 18-25-ig dolgoztam, mint a guzu, elrepultek az evek es eszre se vettem. Itt vagyok egyedul. Eleg jo csomagot kinalok es nem fogok leallni olyannal, aki nem lat tul a raktari pakolason, nincsenek tervei az eletre es vegkepp nem finansziroznam a huga hulyesegeit, mert ilyen is volt, aranyos srac, csak tervek nelkul, depresszioban, a kicsi hugica meg jott mindig tartani a markat. Egy normalis, igenyes (minimum furdik minden nap, mert ugy latom, mar ez se alap) vannak tervei/ vallalkozoszellemu part keresnek gyerek nelkul - es igen, gyerekkel se mukodik, mert akkor mindig ott van az exno a kepben, a gyereknek ez kell, az kell. 32 eves pasi is jofejnek tunik, es imadom a gyerekeket, de latom, hogy egy baratnom mit osszeszenved emiatt, igy nem, nem mennek bele egy kapcsolatba igy. Egyutt eljuk at a gyermekvarast eloszor, az en szulesem legyen az elso, egy csalad legyunk egymasert es ne legyen benne kulsos exno, aki veri magat a gyerektartasert, meg beszabalyozza hogy hogy jo a lathatas stb.
Vannak olyan nők, akik nem hajlandóak a kompromisszumra.
Engem speciel nem zavarna ha 25 felett van és dohányzik a pasi.
Igaz nem bírom a cigifüstöt, de ha van annyira toleráns, hogy nem a pofámba fújja, akkor cigizzen.
Nem értem miért baj az, ha már elmúlt 25...?
Az ilyen nőktől mint pl. te is, menekülnek a férfiak, aztán lehet széttárni a kezeidet, hogy te ezt nem érted.
Nem gondoltál még arra, hogy nem minden fekete és fehér?
Sok rendes férfi van 25 felett is, csak ki kéne nyitni a csipás szemeidet, és körbe kéne nézni a világban.
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!