Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 felett tényleg már csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 felett tényleg már csak a "selejt" marad?

Figyelt kérdés
7 évet voltam együtt az expasimmal, aki szakított velem egy másik lány miatt... Én még mindig szeretem, nagyon nehéz, próbálom nyitva tartani a szemem, de azt látom, hogy 25 évesen soha nem fogok már hozzáfogható pasit találni magamnak, ráadásul mindenkitől azt hallom, hogy hú igen, ő milyen jó pasi volt, manapság meg úgy néznek ki más pasik, mint a látensb_zik... Mert aki kedves, hűséges, férfias, jóképű, és 25 felett van, az már mind foglalt, csak a "selejt" (hűtlen, piás, cigis, erőszakos, bunkó, anyucikisfia, stb) van szabadon... Ti hogy látjátok?
2016. szept. 29. 12:07
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
62%
Csávó van sok 25 felett, de a csajok addigra mind eltűnnek... Aztán előkerülnek pár év múlva, sajnos pulya-adósság-tahó exférj/barát kiegészítővel
2016. szept. 29. 12:24
 12/48 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy ezek ilyen nagy "követelmények"... :( Úgy néz örökre egyedül fogok maradni...

Én dolgozok, együtt laktunk, rendben tartottam a háztartást, a főzéssel vagyok csak kicsit hadilábon, de ezen a téren még tudok fejlődni... Mit mondhatnék... Szőkésbarna, hátközépig érő hajam van, 75B/C mellem, 160 cm, 55 kg vagyok, bár a szakítás óta biztosan ledobtam a kilókat... :( Nem cigizek, inni se iszok, inkább otthonülős vagyok, jobban szeretek összebújni és szeretni egy embert, mint kalandozni, de a közös programokra nyitott vagyok... Ha szeretek valamit, akkor azért bármit megtennék. Őt is annyira szerettem, hogy az életemet odaadtam volna neki...

2016. szept. 29. 12:25
 13/48 anonim ***** válasza:

"hűtlen, piás, cigis, erőszakos, bunkó, anyucikisfia, stb) van szabadon"

Ez nem igaz! Nem csak ezek vannak szabadon.. Csak te ezeket veszed észre!

2016. szept. 29. 12:26
 14/48 A kérdező kommentje:
Nincs "barátzónám", mivel a 7 év alatt én rá se néztem egy pasira sem, olyan van, akivel jóban vagyok, de nincs semmi közöttünk, neki is megvan a maga párja vagy családja, stb.
2016. szept. 29. 12:29
 15/48 anonim ***** válasza:
28%
Igen, 25 felett selejt van már csak, de pont ezek kellenek a nőknek ! Részeges, drogos, kutyafejű, munkakerülő mihasznák :D Úgyhogy semmi gond a rendszerben.
2016. szept. 29. 12:32
 16/48 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem először túl kéne tenned magad az előző barátodon,mert még te is azt írod,hogy szereted,meg ne hasonlíts más fiúkat a volt párodhoz,mert nem fogsz ugyanolyat találni.Ne pótlékot keress.
2016. szept. 29. 12:35
 17/48 anonim ***** válasza:
85%
Akkor csinálj barátzónát, felejtsd el az exed , és utána majd találsz pasit. Csak kicsit vegyél vissza a nyafizásból, hogy mindenre húzod a szádat, kedves "tökéletes kiskirálylány".
2016. szept. 29. 12:35
 18/48 anonim ***** válasza:
83%
Nem csak a selejt marad, sehány évesen, nem mindenki szerencsés. Te viszont még nem léptél túl az exeden, és ennek időt kell hagynod, és bármennyi időre van szükséged, azt ki kell várnod, mert addig nem fogsz tudni mást beengedni az életedbe, amíg ott van az ex árnyéka. Szóval talán jobb lenne most nem fókuszálnod a társkeresésre. Egyedül sem olyan rossz.
2016. szept. 29. 12:38
 19/48 anonim ***** válasza:
61%

"75B/C mellem"

Látod? Ezzel a félinformációval leírtad, hogy milyen vagy a valóságban. Egoista és gyerekes. Ki az aki egy közösségi oldalon (lassan már lehet annak mondani) a mellméretét irkálja le? Normális ember a péniszméretét, meg a mellméretét nem írja ki ide... sose értettem ezeket. Nem azért, mert tabu, vagy nem tabu... hanem mert senkire sem tartozik.

2016. szept. 29. 12:41
 20/48 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy még nem vagyok túl rajta. Csak még jobban visszahúz ez a dolog, hogy ő "tökéletes" volt, vagyis csak majdnem, mert a hűtlenség csak bejátszott 7 év után... De nem akarok olyannal lenni, aki csal, részegen jár haza, bűzlik a cigitől, szerinte a nőnek a konyhában a helye, a haverok mindenek előtt, stb... Meg most akárhogy nézzük, az embert a külső fogja meg és a belső tartja meg, annak semmi értelmét nem látom olyannal lenni, ahol nincs meg a kémia...

A mellméretemet meg azért írtam le, mert elég sovány vagyok az 55 kilómmal, de nem vagyok gebe, mondjuk lehet tényleg nem kellett volna, de már mindegy...

Exem tök jól elvan, falja a nőket, hisz csinos lányokat könnyen talál az ember, még a 18 évesek is jók egy körre, aztán ágyő. Belepusztulok ebbe, na de mindegy, mert nem is ez a lényeg, csak én azt látom, hogy nőként sokkal nehezebb újra átélni a "kémiát", mint pasiként...

2016. szept. 29. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!