Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ördögi kör, hogyan lehet ebből kilépni?

Szóval, ha jön egy pasi lepattintod.
De ha nem ezt tennéd és magadat adnád, a hülye poénjaidat, a véleményedet a világról, stb, akkor a pasi húzna el szerinted.
Tudni ugyan nem tudod, mert még soha nem próbáltad.

"és megint megkapom hogy fura vagyok stb, amitől ez egy még rosszabb szintre süllyed, szóval értitek" - én értem.
Minden ember fura... akinek ez elég ok ahhoz, hogy lekopjon, az nem is annyira érdekes.
Veled nincs baj, csak nem illesz bele valami szabvány sablonba.
10: Orvosis vagyok, és egyébként a nem túl sok szabadidőmben táncolni járok, emellett edzek is de nem a társaság kedvéért, mert az a munka rovására menne, és mivel egyiket sem szeretném abbahagyni, így nem nagyon tudok még plusz dolgokat bepaszírozni az am is szűkös időbeosztásba. Viszonylag rendszeresen járunk évfolyamtársakkal szórakozni, én szinte az összes kari rendezvényen ott vagyok, szóval ilyen szempontból én azt hiszem megteszek mindent. A régi barátaim egyébként nem itt élnek és kb 2 havonta járok haza, tehát velük olyan sokat már nem tudok kezdeni.
11: Nem pattintom le, ezt nem tudom hol olvastad mert nem írtam ilyet sehol, ha elhívnak valahova elszoktam menni, és próbálok beszélgetni, de én nehezen tudok kezdeményezni és egy idő után belém fagy a szó. Az hogy sosem próbáltam nem igaz, mint mondtam sokszor mondtam el véleményemet dolgokrl még akkor is ha tudtam nem feltétlenül szinpatikus az álláspontom, aztán miután lehurrogtak hogy hogy gondolkodhatok így egyre kevesebbszer mondtam bármit is. És nem azért nem mondom, mert nem akarom, pedig ott van a nyelvem hegyén, hanem konkrétan nem jut eszembe semmi, tök üres a fejem és csak nézek ki meg hallgatom amit mesél a másik, ettől meg persze még frusztráltabb leszek és méginkább nem tudok beszélgetni.

Hát akkor ne a kari rendezvényekre járj, ha ott ennyire nem értenek meg, vagy nem akarnak elfogadni!
Azzal csak lejjebb épülsz mindig.

Nem mindenki bántott, én se...
De " még akkor is ha tudtam nem feltétlenül szinpatikus az álláspontom, aztán miután lehurrogtak hogy hogy gondolkodhatok " - akkor nem jó az a társaság, mert ANNYIRA nem lehetsz kannibál, hogy biztosan ne lehetne meghallgatni a te álláspontodat is.
Nagyon bezáródott a környezeted, tudom, az orvosi nem tréfadolog, de hát ott tanulsz velük, együtt buliztok, és van még a sportn ahol megint nem az emberek társaségéért vagy.
Az orvostanhallgatók, amúgy is egy külön szubkultúra, tán abba nem illesz bele, ezért idegenkednek a véleményedtől.
Szerintem a szomszéd néni is érdekes ember lehet, bárki, csak a körön kívülről.
A gyerekeim miatt ismerem a pszichológusokat, szerintem valami ilyen irányba győzködnének.

Lehet, mert olyan pasik találtak rád, akik ennyi után már a szexet várnák el, aztán ha nincs: lelépnek.
A családodban is ilyen vagy már?
A dolog története is biztos fontos, de csak kéne találnod olyan kört, ahol gátlásaid nélkül, vagy azokkal beszélve is elfogadnak. A mostani világodban nincs ilyen.
"Ha valami nincs ott, ahol lennie kell, csak ott lehet, ahol nem lehetne." (E.P.)

De ne párkapcsolatot keress, az tök görcsös dolog, ha ennyire gátlásos vagy, nem is nagyon lehet jó vége... simán bármiféle emberrel, bármit.
Ki kéne lazulnod. A lelked egy ördögi körben épül lefelé, az önbizalmad biztosan, azt a folyamatot kéne megtörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!