Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ördögi kör, hogyan lehet ebből kilépni?
"valóban elég válogatós vagyok"
Na itt a baj.
Év közben a tanulás miatt sajnos elég kevés időm van 1-2 napos reggeltől estig tartó programokra.
Tudom, hogy ez egy probléma, és nem vágyom rá hogy minden pasinak én kelljek, azért évi 2-3 srác mindig nyit felém, aki nekem is tetszik, csak az a baj, hogy hiába teszik, a már lassan nem létező belső értékeim miatt, úgysem lesz semmi. Azon szeretnék elsősorban változtatni, hogy ennyire "fura" lettem. Igazából, nyilván persze azért is, mert szeretnék már párt találni, de elsősorban magamért, és azért mert ez egyébként a barátkozásaimra is kihat már, pedig ott kevésbé van bennem egy fajta megfelelési kényszer. Előbb nagyon szeretném ezt rendbe rakni magamban, és majd csak utána belekezdeni bármilyen kapcsolatba is, mert így újabb és újabb kudarcok fognak érni, és egyre mélyebbre kerülök.
A srácok, akik nyitnak feléd, velük miért nem lesz soha semmi? Ők adják föl, vagy te küldöd el őket?
Talán próbálj meg először barátkozni velük, légy természetes és szép lassan mondj el a fiúnak mindent magadról, ha igazán érdekled, akkor meg fogja érteni és a fura dolgaiddal együtt is kíváncsi lesz rád, türelemmel megvárja amíg te is készen állsz egy kapcsolatra.
A kirándulás az nem 1-2 napos program, kár egyből elhárítani.
Én nem látok benned semmi ijesztőt... tényleg kell hozzád türelem - főleg azért mert már annyi butaságot összehordtál magadban, magadról.
Szerintem ne feszülj rá a párkapcsolat ügyre, bármiféle emberi kapcsolattal erősítsd az önbizalmadat.
Nem írtad mit tanulsz, de vannak mindenhol szakmai körök, programok, vagy valami sport - de a társaság kedvéért, régebbi barátaid mind eltűntek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!