Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behalok h egy lány sem akar hosszabb távba gondolkodni, miért nem?
Írhatnak valami konkrétumot is.
Hozzám is oda akart költözni az egyik exem. Mikor mondtam, hogy OK, de előbb legyen fix állása, fix fizetéssel és minden hónapban belead a rezsibe és a kajába, akkor én voltam az ingyenélő ribizli, aki arra hajt, hogy eltartsa a pasija.
Szóval ha eddig egy nő se tervezett veled komolyan, akkor lehet, hogy nem a nőkkel van a baj.
Esküszöm nem tudom, hogy ti milyen nőket ismertek, meg hol próbálkoztok...
Nekem az összes lány ismerősöm szeretne stabil kapcsolatot, összeköltözést, utána ha eljön az ideje, akkor családot, stb. Mind azért panaszkodnak, hogy nem találnak olyan pasit, akinek ez kéne, mind csak a szexre menne, de kapcsolatban inkább lazábba mennének bele (nem tervezgetnek előre, nem ragaszkodnak egymáshoz, nincsenek együtt túl sokat, stb)
(20-25 éves korosztály főleg, akikről írtam)
Nekem volt még barátnőm se. De nagyon szeretnék már összeköltözni egy lánnyal/nővel.
Jól keresek. Sütök, főzök, takarítok, mosok, mosogatok, vasalok.... szóval nem házi-robotra van szükségem, hanem csak egy társra...
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!