Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs kedvem tovább élni társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvem tovább élni társ és szeretet nélkül. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy én csinálok-e rosszul valamit vagy én választok rosszul, de nem igazán kelek a férfiaknak. Még soha nem értem azt el hogy egy férfi igazán érdeklődjön felőlem. Csak amikor épp eszükbe jutottam, akkor voltam jó nekik, de hogy én mit szeretnék az nem lényeges. Még soha nem volt belém senki sem szerelmes. Tudom hogy a szeretetet nem lehet kierőszakolni. Önbizalmam nincs, de nincs is mire. Depressziós vagyok, mindig elkap, szinte mindennap a sírás is. Sokszor érzem azt hogy nincs kedvem élni. L/25
2016. szept. 22. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Akik azt írják, hogy nem csak a szép embereket kéne észrevenni, azok a legfelszínesebbek, mert magukból indulnak ki, és azt hiszik, hogy pl a kérdezőnek a külső a legfontosabb. Pedig a valódi probléma nem az, hogy nincs olyan ember, aki külsőleg tetszene, hanem az, hogy nincs olyan ember, aki belsőleg tényleg olyan lenne, akivel érdemes leállni ismerkedni. Aki képes feltétel nélkül szeretni, nem csak akkor, ha az ember teljesíti az elvárásait. Ez a rohadt nehéz a társtalálásban, ezért nem volt még soha barátnőm. Senki se voltam elég fontos, sose éreztem, hogy bárkinek is fontos lennék. Kit érdekel a külső? De most komolyan... A nők 90%-a nekem tetszik külsőleg, én se vagyok csúnya, de azért jóképű sem, mégis tudom, hogy lehetne simán egy olyan barátnőm, aki külsőleg tetszik, de belsőleg mégse illünk össze, csakhogy nekem nem kell, mert nekem a testi kapcsolat / szex nem elég egy párkapcsolatban. Nekem lelki szexre van leginkább szükségem.
2016. szept. 22. 11:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló jól megfogalmaztad amit én is gondolok.
2016. szept. 22. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
menj el óceánjáróra dolgozni :) én is azt tervezem,legalább a világot lássam, ha már úgyis egyedül vagyok...
2016. szept. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!