Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknál tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál tényleg ilyen szexuális témákkal lehet bejönni?

Figyelt kérdés
Bejön nekik ismerkedésnél, ha szexuális témákat hozok fel, vagy ilyen forró hangulatot csinálok?
2016. szept. 21. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem mindegyiknek viszont a nagyobb részének bejön főleg ha csak dugni akarsz velük

Nalam müködik

23/F

2016. szept. 21. 22:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért van az, hogy én, de rajtam kivül rengeteg más férfi is olyan tapasztalatra jutott, hogy normálisan közelitett lányokhoz, de leszrták, semmibe vették, elküldték, ki cikizték? Normális lányok hol? Normális lányok menekülnek, olyan indokkal hogy ők nem keresnek most senkit, de mellesleg szexkapcsolatokban él.
2016. szept. 21. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Épp az olyanokkal lehet dugni barátom ;-)
2016. szept. 21. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Akik komoly kapcsolatot keresnek, azok nem a szexre hajtanak.
2016. szept. 21. 22:25
 5/11 A kérdező kommentje:
akkor a pénzére
2016. szept. 21. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Ez engem is érdekelne, én sem igazán keltettem fel a lányok érdeklődését, mert csendes voltam, jó tanuló, gimiben is az osztálytársnők olyan srácokért voltak odáig, akik nagydumások voltak, vagy akik fogdosták őket. Én ha megpróbáltam normálisan közeledni valakihez (értsd: neten sem küldtem képet a farkamról, és nem rögtön a dugással indítottam, intelligensen próbáltam társalogni, nem nyomultam a randin sem), akkor mindig lepattintottak, vagy már az elején elhajtottak, hogy kedves vagyok, rendes, de ők nem éreznek irántam semmit, de majd biztosan én is találok valakit. Ezek után már tényleg nem tudom, mit kellene tennem, ezek szerint furcsamód mindig mindent csakis én csinálhattam rosszul, ha még véletlenül sem jött össze senkivel semmi, pedig állítólag nagyon sok nő értékeli a rendes hapsikat.
2016. szept. 21. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Elvileg bejön, bár az sem garancia, mondjuk szépen felvezetve, érzékien előadva működhet, de hát ki tudja, a saját tapasztalataim alapján siralmas az egész így is úgy is, legalábbis netes társkeresést nézve... De mondjuk ha így nézem, az exem, meg az egy alkalmim ami volt, azt szexuális témájú beszélgetés előzte meg. Na meg voltak olyanok, akikben szintén vonzalmat ébresztettek az intim témák, csak az ország másik végében laktak.

De mondjuk nyilván nem rögtön a legelején kell felhozni a dolgot, mert akkor csak kanos hülyének néz :D

Esetleg mondjuk buliban működhet, ha rögtön a tárgyra tér az ember.

2016. szept. 22. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Bejön nekik, szeretnek ők is beszélni róla, de csak akkor, ha te is lazán veszed a dolgot és látják rajtad, hogy teljesen természetes számodra erről beszélni.
2016. szept. 22. 00:29
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
78%
nem.
2016. szept. 22. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező elég felszínes lehetsz, hogy ha azt hiszed minden nőnek fontos a pénz. Lemerném fogadni, te meg az elérhetetlen bombanőkre vágysz.
2016. szept. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!