Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire elsődleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire elsődleges egyes lányoknál a szexuális vonzalom? Vagy miért történt ez?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal olyan jól beszélgettünk teljesen oda volt értem mennyire jó ember vagyok, milyen jó velem beszélgetni, milyen okos vagyok stb. Kérdezte magától biztos hogy megérdemlek egy ilyen férfit stb. .......

Szóval nagyon jól alakult minden. Valóban nem vagyok helyes kis pocak teljesen átlagosnak mondanak.

Egyik nap írja hogy ő mégse érzi azt....

Aztán meséli hogy van egy másik pasi aki szimpatikus neki de nem is törődik vele. Nem is foglalkozik vele egy két szót ír mikor beszélgetnek. Mindig csak ő ír rá stb. Teljesen 90 fokot fordult a csaj...

Mutatott képet erről a pasiról és bizony nagyon helyes férfias izmos stb.

2016. szept. 17. 11:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg ennyire jellemző lenne manapság?
2016. szept. 17. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyeseknél sajnos igen, de vannak kivételek.
2016. szept. 17. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem elsődleges, de nyilván nagyon is lényeges. De mit kell ezen fenn akadni? Komolyan szánalom amit egyes pasik leművelnek. Szidják a nőket, de közben ők is ugyan olyan válogatósak. És egyébként nincs is ezzel baj, hisz úgy nem lehet jó párkapcsolatot létrehozni, hogy nincs szexuális vonzalom. Csak a nők folyamatos gyalázásából van már rohadtul elegem...
2016. szept. 17. 11:16
 4/9 A kérdező kommentje:

3. Itt nyilván elsődleges hiszen panaszkodik hogy milyen a férfi belsőre.... és mégis fut utána...

"Aztán meséli hogy van egy másik pasi aki szimpatikus neki de nem is törődik vele. Nem is foglalkozik vele egy két szót ír mikor beszélgetnek. Mindig csak ő ír rá stb. "

2016. szept. 17. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Hát elég fontos a szexuális vonzalom a kémia. De ezt ellensúlyozni lehet nagyon sok pénzzel vagy ha "kinyalod a sejhaját",de ez csak ideig tart amíg 1 jobb képűbb,vonzó pasi be nem próbálkozik nála. Persze nemdobja ki a pénzes vagy aranyos csávót de jóképűvel szexszel titokban.
2016. szept. 17. 11:23
 6/9 A kérdező kommentje:
3. Ha azt mesélné hogy vele is milyen jó beszélgetni ő is milyen okos milyen kedves normális pasi....akkor teljesen megérteném mert külső belső megvan nyilván az jobb dolog egy kapcsolat szempontjából....de itt nem ez van.....
2016. szept. 17. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ez szomorú, tényleg sajnállak, vannak ilyen emberek. De már megint, ez nem női sajátosság. Keress mást, ezt meg hagyd a pitsába.
2016. szept. 17. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én próbáltam olyan pasival együtt lenni aki nem vonzott szexuálisan. Nagyon megbántam mert míg ő belém szeretett én nem hogy belészeretni de még csak lefeküdni se tudtam vele mert taszított. Természetesen szakítottam és örökre megtanultam hogy vonzalom nélkül senkivel semmibe nem kezdek bele. Természetesen attól hogy valaki tetszik még nem fogok vele összejönni ha amúgy nem látom benne a lehetőséget egy hosszú jól működő kapcsolatra de olyannal se jövök össze aki nem tud megmozgatni bennem semmit.
2016. szept. 17. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleinte fontos, mindkét nemnél. De nem csak a külsőn múlik. A páromat barátokon keresztül ismertem meg, a személyes találkozás előtt láttam róla fotót, egyáltalán nem tetszett. Amikor találkoztunk nem bírtam ép ésszel felfogni, hogy miért találom vonzónak mégis. Remek kisugárzása volt, magabiztos, élveztem ahogy rám nézett.
2016. szept. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!