Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális vonzalom mindent felülír a nőknél?
Vágy az első. Sokszor ha az megvan sok mindent elnéznek egy férfinak. Sokszor buta bunko stb. mellette marad mert megvan a vonzalom.
Csomó férfi van aki mellett biztonságba lehet érzelmileg egy nő de mivel nincs vonzalom inkább szenved egy olyan pasi mellett aki rossz velük de a vonzalom megvan
A kérdés sajnos a kérdező értelmi szintjére utal.
A GYK- n miért van ennyi értelmi sérült?
A kérdés butaság!
Aki csak szexet akar, csak annál első a vágy. Aki többet akar, annál többre lesz szükség!
Azt szemérmesen lefelejtetted, hogy ott is beugró a jó külső.
Nem értem, hogy egyes "férfiaknál" miért elvárás az a nők felé, hogy szarják le a külsőt, szarják le, hogy a másikhoz nem vonzódnak, legyenek velük, mert belsőre megfelelőek.
De komolyan, ezt egyesek hogy gondolják?
Arról meg nem is beszélve, hogy az általánosítás mekkora hülyeség.
Most akkor a rondák legyenek öngyilkosok, vagy mi? Ez így a születéstől fogva "game over" amúgy.
6#
Tudom, hihetetlen, de a szépség/rondaság mindenkinél szubjekív.
Én sem nagyon értem, hogy a nőknek miért kellene lefeküdniük valakivel akinél nincs meg a testi vonzalom.
Egyébként akivel meg annyira "rossz", evidens, hogy azzal meg nem marad együtt a nő, kivéve ha kiszolgáltatott helyzetben van.
Maga a biztonság érzet sajnos kevés egy párkapcsolathoz, ugyanaz mintha azt mondanám, hogy egy neked nem tetsző lány viszont nagyon kedves, és házias, miért nem elég neked?
Nem a rondák tegyenek azért hogy javuljon a külsejük. Nagyon sok pasival genetikailag nem lenne gáz és mégis szarik bele csak hogy utána utálhassa a világot. Hacsak valakinek nincs látványos testi hibája minden javítható.
Ha nincs vágy miért is lenne más a pasi mint egy barát a nő szemében? Amúgy pedig a vágyat nem csak külsővel lehet feléleszteni de a GYK-n ezt fölösleges elmondani úgyis a nők a kretének akik bántják és nyomorba döntik a férfi társadalom 90%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!