Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális vonzalom mindent felülír a nőknél?
Figyelt kérdés
Vágy az első. Sokszor ha az megvan sok mindent elnéznek egy férfinak. Sokszor buta bunko stb. mellette marad mert megvan a vonzalom.
Csomó férfi van aki mellett biztonságba lehet érzelmileg egy nő de mivel nincs vonzalom inkább szenved egy olyan pasi mellett aki rossz velük de a vonzalom megvan
2016. aug. 28. 16:28
11/20 anonim válasza:
Az én fejem annyira ronda,hogy az sajnos nem javítható, így marad az,hogy egyedül fogok megdögleni,aminek már ideje lenne már.
12/20 anonim válasza:
magát az életet is unalmasnak találom, semmi érdekes nincs benne, most nyár van pl. aztán lesz ősz, tél,jön a karácsony, szilveszter, ezek is lecsengenek, aztán minden megy elölről. A hétköznapok is csak telnek egymás után. Minden unalmas már. Az is unalmas,hogy valakivel beszélgetek privátban,aztán eltűnik, lehet,hogy dolga van,de akkor előtte írhatna egy mondatot,hogy most mennem kell,majd beszélünk.
13/20 anonim válasza:
Nem mindent, de nem art, ha meg van a vonzalom...
14/20 anonim válasza:
Az sem ártana,ha valami újdonsággal jönne már az élet. Jut eszembe, lányok, nők, ha nekem a külsőm miatt nem adtok esélyt, akkor legalább a péniszem kaphat tőletek esélyt? Nagyon jól nevelt, barátságos jószág, nem árt az senkinek.
15/20 anonim válasza:
Na most őszintén, ha nem vonzódsz valakihez, akkor mitől izgulsz fel?
16/20 anonim válasza:
Én képtelen lennék olyannal lefeküdni, akihez nem vonzódom. De ehhez nem kell ultradögös pasi, közel sem. Csak tetsszen, ennyi. Különben csak barátság lesz a dologból.
17/20 anonim válasza:
Akik azt írják itt,hogy csak annyi a lényeg,hogy tetsszen a férfi,azoknak van egy konkrét ideáljuk, pl. barna haj,barna szem, vagy elég ha valami vonzót találnak a férfi külsejében? Én pl úgy vagyok a nőkkel,hogy elég tág határokon mozog az ízlésem,vagy hogy fogalmazzak. Vonzódtam valóban szép nőkhöz is, meg találtam valami vonzót olyan lányokba, nőkbe, akikről a környezetemben levők negatív véleménnyel voltak külső tekintetében.
18/20 anonim válasza:
10-es: azért gondolj már bele a másik félnek is ez milyen szar lehetett pff :(
19/20 anonim válasza:
12-es extrém(ebbe) sportok? sorozatok/filmek? játék gépen? fű? :D
20/20 anonim válasza:
Sorozatokat szoktam nézni,az leköt egy ideig, néha játszok is,vagy sétálok, ha kedvem támad, de ezeket mind unalmas egyedül csinálni. Meg amúgy is hamar meglehet ezeket unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!