Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél egy meddő emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél egy meddő emberrel?

Figyelt kérdés
Fiatal vagy, tehát vannak lehetőségeid. van egy személy, aki neked tetszik, érdekel is az élete, megvan a hullámhossz, de tudod, hogy nem lehet gyereke, mert problémái vannak. Még nem történt köztetek semmit, szex sem, csak ismerkedtek. Megpróbálnál vele egy komoly kapcsolatot? Vagy leépítenéd, és másik embertől akarnál saját gyereket?
2016. szept. 21. 13:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Attol mert meddo nem kevesebb. A kerdes az, mi a fontos, sajat gyerek vagy a masik ember? Vajon a szeretet megélhetjük egy másik emberrel úgy vagy jobban? Kesobb nem banjuk meg ha a gyerekeinkben nem magunkat latjuk? Vajon minden orokbefogadasnal ugyanugy szereti a gyerek a szülőt? Nehez kerdesek ezek.
2016. szept. 21. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
en ugyan mar regen hazas vagyok, de ha csak feltetelesen beszelunk, idealis lenne a szamomra . nem szeretem a gyerekeket nem kene aggodnom hogy terhes leszek.
2016. szept. 21. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Ismerkednék, mivel nem létkérdés, hogy saját gyerekem legyen (már ha egyáltalán lesz gyerekem)

Esküszöm, hogy nem sértésként, vagy kritikaként írom, de úgy tud fájni, amikor azt látom, hogy az emberek így állnak az örökbefogadáshoz.. Persze tudom, hogy saját gyereket a világra szülni fantasztikus, és benne vannak a génjeid, meg minden, de egy örökbe fogadott gyerek sem ér semmivel sem kevesebbet, márpedig sokszor látom, hogy úgy néznek sokan az árvákra, mint más ember maradékára. Ami gusztustalan, és elfogadhatatlan.

Szerintem dicsőség felnevelni egy olyan gyereket, akit a saját szülei félredobtak (mindegy, hogy azért, mert nem kellett nekik, vagy anyagi gondjaik voltak, a gyerek szemszögéből egyre megy) nem pedig olyasmi, amit hatszor át kell gondolni, hogy megéri-e, vagy vigaszdíjként tekinteni rá.

Örökbefogadással konkrétan megváltoztathatod egy már leírt emberi lény életét, szóval persze, hogy nem hajtanék el valakit azért, mert csak így lehet gyerekünk...

2016. szept. 21. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, nem lenne gond. Néha a hasonló a hasonlót vonzza...
2016. szept. 21. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennék és a férfi nyitott lenne a lombikprogram végigcsinálására vagy az örökbefogadásra akkor nem zavarna a dolog. Egyébként is szeretnék örökbefogadni, engem nem zavarna ha a gyerek szívszerinti lesz.
2016. szept. 21. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem csak az örökbefogadás létezik, erre találták ki a petesejt donációt és a spermabankot. Vagyis a nem meddő félnek lehet saját gyereke.

Engem mondjuk nem zavarna, mert sosem éreztem létkérdésnek, hogy legyen gyerekem. Viszont örökbefogadástól sem zárkóznék el, ha a párom úgy szeretné.

2016. szept. 22. 14:10
 17/17 A kérdező kommentje:

09-21 20:33

Nem ér kevesebbet az a gyerek, attol válhat nagyszerű gyerekké, felnotté. Ismeretsegi koromben volt, hogy szulok ket gyereket fogadtak be, testverek voltak. Az egyiket szepen fel tudtak nevelni, a másikkal nem jöttek ki, már nem is tartják a kapcsolatot. Nagyon mas személyiség volt. Ez sajnos zsakbamacska. Nem tudhatod, milyen embert fogadsz be, gyerekként egyformak, de felnott korukra kialakul az a személyiség, amit a szüleiktől hoztak, akiket nem ismerünk. Ettöl tartok.

2016. okt. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!