Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél egy meddő emberrel?
Figyelt kérdés
Fiatal vagy, tehát vannak lehetőségeid. van egy személy, aki neked tetszik, érdekel is az élete, megvan a hullámhossz, de tudod, hogy nem lehet gyereke, mert problémái vannak. Még nem történt köztetek semmit, szex sem, csak ismerkedtek. Megpróbálnál vele egy komoly kapcsolatot? Vagy leépítenéd, és másik embertől akarnál saját gyereket?2016. szept. 21. 13:29
1/17 anonim válasza:
Mivel szeretnék gyereket ezért férjemnek nem igen választanék ilyen férfit. De viszont ha bele szeretnék lehet, hogy elfogadnám ezt a dolgot és majd ha a gyerek temára kerülne sor kitalálnák,hogy milyen lehetöséggel próbálkozzunk
2/17 anonim válasza:
Ismerkednék. Attól mert meddő, nem kevesebb, nem értéktelenebb ember akárki másnál. Ha két ember között megvan a hullámhossz és kiegyensúlyozott lehet a kapcsolatuk, az tökéletes életet jelenthet. Más dolog, hogy a két fél hogyan áll a gyerektémához.
3/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha szeretném, akkor igen. Ha igazán szeret, bármire képes az ember.
4/17 A kérdező kommentje:
De a szeretet mással is megélhetem, úgy vélem. Engem személy szerint nagyon zavar az, hogy más gyermekét örökbe fogadom, aki valszeg korántsem fog egyikőnkre sem hasonlítani. Teljes más ember lesz, nem látom benne se a párom, se magam. Más hogy van ezzel?
2016. szept. 21. 13:40
5/17 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibák yeah...
2016. szept. 21. 13:41
6/17 anonim válasza:
Az örökbefogadást nekem is hatszor át kéne gondolni, mire rábólintanék, de kövezzetek meg: nem a gyerek az élet egyetlen és legfőbb értelme. És ezt úgy mondom, hogy nekem három is van, de belepusztulnék, ha csak anyaként élhetném az életem.
Ha a pároddal minden klappol, de tényleg minden: akkor ne engedd el ezért, mert lehet, hogy találsz mást, de nem biztos, hogy vele is minden téren jó lesz. Az igazán jó kapcsolat és a nagy szerelem ma már egyre ritkább, és nem érdemes kidobni azért, mert "jön másik".
Gyerek nélkül is lehet csodálatos, és teljes életet élni. Ha pedig elönt mindkettőtöket a vágy, hogy már pedig akkor is gyerek kell, akkor nem lesz akadály az örökbefogadás sem. Amíg fenntartásaid vannak, nem is akarsz te annyira gyereket. :)
8/17 H_Vivien válasza:
És mi van akkor, ha megismersz valaki mást, minden megvan, szerelem, boldogság és amikor belevágnátok a babatémába kiderül, hogy nem lehet gyereke. Elhagyod? Vagy ha az derül ki, hogy neked nem lehet? Hmmm? Annyi módja van ma már a csaladalapításnak, annyi segítség van...
9/17 anonim válasza:
Meg szep. Engem egyaltalan nem zavarna. :) Ugysem akarok annyira gyereket.
10/17 A kérdező kommentje:
Ha hazasságban derül ki az mas, mert fogadalmat tettem. Mellette vagyok rosszban is. De amig semmi nem tortenik, nem eltünk együtt az mas. Szeretnem a gyerekeimben magamat latni.
2016. szept. 21. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!