Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkereső oldalnak van értelme?
Két kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.
Az első, hogy 20 éves lány vagyok, nem tudom az én korosztályom mennyire használ ilyen oldalakat. Én elég zárkózott vagyok idegenekkel szemben, neten mindig könnyebben elkezdek barátkozni, úgyhogy ezért lenne jó, meg így "több vasat tartanék a tűzben", hátha valakit megismerek.
Második kérdésként meg: amúgy volt akinek ez bevált? Mármint külsőt látsz valamennyire, meg ahogy ír sok mindent megtudsz egy emberről, de számomra az egyik legfontosabb dolog a kisugárzás, amiről viszont semmit. Lehet, hogy valaki írásban taszít és közben élőben tetszene vagy fordítva. Van itt aki így ismerte meg a párját?
Én mint nő vegyes dolgokat tapasztaltam táskeresőről való randiknál. Volt jó pár pasi aki nem olyan volt mint a foton, vagy alacsonyabb volt mint amit állított, de volt olyan akit meg se ismertem élőben mert annyira teljesen máshogy nézett ki mint a fotóján és hát igen csalódott voltam.
Viszont volt olyan eset is ugyan, amikor pont ugyanolyan jól nézett ki mint amire számítottam, néha még jobban is de a személyisége teljesen más volt mint ahogy a neten/telefonon jött le, vagy amit előadott magábol és élőben már kevésbé volt szimpatikus.
De! Volt olyan eset mikor mind a külső és mind a személyisége egyezett ahogy megismertem ès teljesen pozitív volt vele a tapasztalatom.
Én ajánlom magamat! :D Itt vagyok, ismerkednék... Ha van kedved. ;)
25F
A társkereső egy lehetőség: sokkal több lehetséges jelölt közül tudsz ott válogatni, mint máshol.
Hogy ebből a lehetőségből mennyit tudsz kihozni, az nagyon nagy részt rajtad is múlik.
Néhány tanács férfiszemmel:
- ne sajnáld az időt és az energiát egy igényes adatlap összerakására. Ha tök ugyanolyan adatlapod van, mint minden második lánynak, akkor a normálisabb pasik annál kisebb eséllyel fognak pont rád írni. Leveleket persze így is kaphatsz sokat, de az átlag minőség nem lesz ugyanaz..
- igyekezz válaszolni azoknak is, akikkel épp nem akarsz / tudsz levelezni. Elég valami kedves sablont írni, hogy bocsánat, de most nincs kapacitásod még egy emberre - ez így válaszlevelenként kb. max fél perc, szóval még csak nem is olyan megterhelő. De a lényeg, hogy add meg nekik a tiszteletet, hogy válaszolj. Meg ezáltal magadnak a lehetőséget, hogy később még rájuk írhass, hogy bocsánat, hogy akkor nem tudtál már velük foglalkozni, de ha nekik aktuális még a dolog, akkor szívesen ismerkednél velük.
Ez azért is fontos, mert elején várhatóan több levelet fogsz kapni, és nem fogsz tudni mindenkivel foglalkozni. Ráadásul emiatt lehet, hogy úgy fog tűnni, hogy itt kiapadhatatlan férfi áramlás lesz mindig. Nem lesz, a levelek száma idővel természetesen csökkeni fog, és ha addig nem találtál megfelelő férfit, akkor lényegesen ínségesebb idők jönnek. Ilyenkor jól jön, ha nem égetted fel a hidat magad mögött azoknál a pasiknál, akiknek nem válaszoltál korábban.
- a férfiak alapból sem túl jók a gondolatolvasásban, neten keresztül meg főleg. Tehát ha szimaptikus egy pasi, akkor ne várj arra, hogy ő ezt majd magától kitalálja, hanem jelezd neki egyértelműen: keresd te is, ne csak mindig arra várj, hogy ő keressen. A legtöbb férfi alapból sem túl jó a vadidegenekkel való kommunikációban, ráadásul te várhatóan a fiatalabb korosztállyal simerkednél, szóval nyugodtan segíts nekik, te is kezdeményezz, vess fel témákat stb.
- a netes levelezés arra van, hogy felmérd, erdemes-e személyesen is találkozni a pasival. Szóval nem érdemes a végtelenségig húzni, hiszen igazán úgyis csak személyesen tudod megállapítani, hogy mennyire van meg a közös összhang.
"Én olyat szeretnék találni, akivel utána komolyabban is gondolkozhatom, mert tetszik és össze illünk. Na ilyet már senki se talál egy nap alatt."
Sejtettem, ezért tart egy napig, és nem 5 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!