Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkereső oldalnak van értelme?
Két kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.
Az első, hogy 20 éves lány vagyok, nem tudom az én korosztályom mennyire használ ilyen oldalakat. Én elég zárkózott vagyok idegenekkel szemben, neten mindig könnyebben elkezdek barátkozni, úgyhogy ezért lenne jó, meg így "több vasat tartanék a tűzben", hátha valakit megismerek.
Második kérdésként meg: amúgy volt akinek ez bevált? Mármint külsőt látsz valamennyire, meg ahogy ír sok mindent megtudsz egy emberről, de számomra az egyik legfontosabb dolog a kisugárzás, amiről viszont semmit. Lehet, hogy valaki írásban taszít és közben élőben tetszene vagy fordítva. Van itt aki így ismerte meg a párját?
Első: annyira imádom ezt az általánosítást. Igen, lehet hogy egy nap alatt találhatnék, mert nem is vagyok csúnya. Csak a gond ott van, hogy én nem egy pasit akarok találni, akivel el vagyok kicsit.
Én olyat szeretnék találni, akivel utána komolyabban is gondolkozhatom, mert tetszik és össze illünk. Na ilyet már senki se talál egy nap alatt.
Nekem a párom.hu egyszer már bejött, a páratlan.hu-n is fent vagyok, de ott még nem igazán. Jó kis nevek ezek :D
24/F
#7. Ha napi 100 levelet fogok kapni akkor elnézést kérek.
Köszi a válaszokat amúgy. :)
A társkereső oldalaknak van értelme: rengeteg profitot csinálnak a tulajnak.
Úgy 90%-ban idétlen idióták fognak megkeresni, sok idő é jó idegrendszer kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!