Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a köztudatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a köztudatban nagyon úgy van beállítva, hogy egy férfi sikerességének mércéje az, hogy hány nőt dugott meg?

Figyelt kérdés

Az ég világon mindenki, és minden társadalmi réteg ezt az értékrendet sugározza, hogy a nők mennyisége az, ami meghatározza egy férfi életének sikerességét.

Még egy 46 éves egyetemi docens egy 90% pasikból álló mérnök képzésen is (ahova járok), az első előadásban amikor buzdította a hallgatóságot a tanulásra, akkor azt hangsúlyozta, hogy ez mennyire hiányszakma és aki ezt komolyan veszi annak ennyi meg annyi fizetése lesz. Aki hajlandó kellő energiát fektetni ebbe, annak bizonyára rengeteg nője lesz a jövőben, hiszen nagy autó, nagy ház, sok pénz vár rá... és ezt így teljesen természetesen mondta. Ezt a "rengeteg nőt". Tehát még egy ilyen értelmes ember is, aki egy egyetemi docens, ebben mérte a sikert.

De az itteni kommentálók közül is, akik között ugye sokkal több az egyszerű ember, azok is rendre azt tartják, hogy a jó pasik azok hetente más nőt dugnak.

Sosem olvastam még olyat, hogy azt a pasit tartják sikeresnek, aki boldog párkapcsolatban él és monogám és családja van. Sőt, sokan a család centrikus pasikat a lúzerek közé sorolják, és tipikusan baleknak tartják.

Tényleg ez lenne egy férfi életének az értelme? Ez lenne a legmagasabb szint amit egy férfi elérhet? Arra hajtani, hogy minél több nőt megdugni?

2016. szept. 20. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Az én köreimben nem ez a sikeresség mércéje :)
2016. szept. 20. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Nem egészen erről van szó. Mindegy, hogy egyetemi docens vagy kőműves a hapsi, ha p*náról van szó, elmegy az eszük egyeseknek.

Tisztelet a kivételnek.

2016. szept. 20. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Akkor kezdjük az elején.. :D mert ez így ebben az állapotban..

"Miért van az, hogy a köztudatban nagyon úgy van beállítva, hogy egy férfi sikerességének mércéje az, hogy hány nőt dugott meg?"

Nem tudom, hogy tudnám ezt megfogalmazni. De aki ezt a sikerének tartja, az szerintem szánalmas. Mármint ha belegondolsz abba, hogy ha egy férfi sikeres a nőknél az valahol jó dolog, de ezzel felvágni, na az a szánalmas.

"Tehát még egy ilyen értelmes ember is, aki egy egyetemi docens, ebben mérte a sikert."

Ha tényleg komolyan gondolta, akkor erre azt tudom mondani, hogy van különbség értelmes és az élethez is értelmes ember között. Az, hogy valaki okos, még lehet beszűkült látókörű vagy esetleg nőgyűlölő.

"Sosem olvastam még olyat, hogy azt a pasit tartják sikeresnek, aki boldog párkapcsolatban él és monogám és családja van."

Ez szomorú. Én sikeresnek tartanám magam ha lenne egy boldog kapcsolatom egy szerető barátnővel, később meg esetleg saját gyerekekkel.

2016. szept. 20. 17:14
 4/7 Titusztitusz ***** válasza:
56%
Válaszd ketté a dolgot...És nézd úgy ezt az egészet hogy:20 évesen még VALÓBAN ez jelenti egy férfi "sikerességét",de mondjuk már 40-50-60 stb. évesen már NEM...Az utóbbi életkorokban már inkább AZ jelenti egy férfi életében a "sikerességet", hogy mondjuk HÁNY ÉVE ÉL BOLDOG HÁZASSÁGBAN...Éshát mondjuk egy 50-60 éves férfi esetében már egyenesen SZÁNALMAS,ÉS NEVETSÉGES AZ,ha még mindig "alkalmi kapcsolatokon" él...
2016. szept. 20. 17:15
 5/7 fru_ ***** válasza:

Docens is sokféle van.

nekem eszembe se jut ilyet se gondolni, se mondani.

2016. szept. 20. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ehez úgy állok hogy ki nem szarja le mások miben mérik sikerességüket.

Ha meg vagyok elégedve úgy álltalában magammal, nem fogom átvágni a torkom hogy úristen még csak 1 nővel voltam. Jól megvagyok köszönöm, az ismerőseim, kollégáim szeretnek és ez nekem elég.

2016. szept. 21. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:

A bölcs, értelmiségi, civilizált, modern emberek megszólalásai után akkor jöjjön egy vélemény a másik végletből is:

Mert a legtöbb férfi valóban szeretne minél több nőt megdugni az életében :)))

Gondold primitívségnek, ősemberségnek, bunkóságnak, stb. Ha csak ilyen messzire jutsz az erről való gondolkozásban, az szomorú.

Én meg ugyanígy mondhatnám, hogy neked meg kimosták az agyad a hollywood-i filmek, a disney mesefilmek és a romantikus regények, amikben mindig MUSZÁJ megtalálni az Igazit, a Nagy Őt és hasonlókat.

"Sőt, sokan a család centrikus pasikat a lúzerek közé sorolják, és tipikusan baleknak tartják."

Ismerek olyan férfit, aki tökös alfahím csávó, mégis 25 éve hűséges a feleségéhez, van két fiuk és jól megvan. Ja, de előtte ő is végig kefélte a húszas éveit. Azok a családcentrikus pasik a lúzerek és balekok, akik papucsként viselkednek.

Most csak nagyon finoman fogalmazva, hogy fel ne háborítsak másokat: Megkúrni sok szép nőt, amíg szabad vagy, aztán majd később egy normális nővel családot alapítani. (A megcsalásról meg már nem is beszélek, mert attól itt pár korábbi válaszoló biztos idegrohamot kapna)

Te aki ezt olvasod nem az vagy, akinek születtél, hanem nem kicsi részben amit a családod vagy a társadalom próbált beléd nevelni. És a mai közismert narratíva erősen afelé hajaz, hogy "ne legyen megcsalás, legyél "boldog" egy emberrel, muszáj keresned tartós kapcsolatot", stb. Ha meg nem, akkor primitív vagy, bunkó, nem tudod mi az igazi boldogság és persze próbálnak megszégyeníteni emiatt.

2016. szept. 21. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!