Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs férfi ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs férfi ezen a földön aki elfogadja azt hogy egy kapcsolatban egyformán kell bánni mindkét fél gyerekével?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 17:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Én vagyok a hibás, amiért csalódtál xy-ban? :D
2016. szept. 18. 17:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Ezt részletezd kicsit.
2016. szept. 18. 17:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Valahogy azt làtom magam körül hogy a férfiak ha bekerülnek egy új csalàdba akkor nem tudjàk 100%-ban elfogadni a nő gyerekét.A nők jobban képesek erre .Kikerülik a kontaktot vagy odàzzàk a gyerek kéréseit .Viszonzàsként pedig szinte azt vàrjàk hogy te anyaként viselkedj az övével.Àltalànos vagy csak én futottam bele ilyen emberbe?
2016. szept. 18. 17:15
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Ezt megint csak embere válogatja.

Van egy barátom, akine van saját gyereke, van a

barátnőjének 2 lánya, illetve nemrég született közös

gyerekük. Mindketten ugyanúgy állnak a másik gyerekéhez,

mint a sajátjukhoz. És ez tény, nagyon jól ismerem a

családot.

Inkább csak te futottál össze idáig ilyennel.

2016. szept. 18. 17:20
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Csak te futottál ebbe.

Párom szereti a gyerekeim, azt mondja, "gyerekeink". Nincs különbség a közös kicsihez képest.

Barátnőm rendszeresen nyafog, mert képtelen két hetente elviselni a pasija kislányát, pedig szerintem aranyos és jól nevelt.

Nem mindenki egyforma.

2016. szept. 18. 17:23
 6/19 A kérdező kommentje:
Na ez azért jó hírnek tűnik :) Szerintem igy is én tettem sokkal többet de ez se volt elég arra hogy az én nagy gyerekem havi egy !!! banális kérését teljesitse.Valóban van olyan ember akinek ez is sok ??Valahogy nem fér a fejembe.
2016. szept. 18. 17:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem ér meg annyit egy egyébként jól működő kapcsolat hogy erre figyeljen ??
2016. szept. 18. 17:25
 8/19 A kérdező kommentje:
17:23 Őszintén irigyellek !!:))
2016. szept. 18. 17:27
 9/19 anonim ***** válasza:

Ennyi csupán...rossz emberrel ismerkedtél meg.

De ezt egyébként nem is lehet tudni biztosra, az a nő vagy férfi sem tudhatja biztosra, hogy ő ellesz e másik fél gyerekeivel boldogan mint egy nagy család mintha a sajátjai lennének.

Az elején sok embernek indul úgy, hogy gyerekei vannak?? Semmi probléma, mert nagyon szeretem azt a nőt vagy férfit és a gyerekeit is elfogadom így....szóval lehet, hogy ez összeköltözésig első pár hónapig ki sem derül, hogy nem bírja ezt elfogadni a másik fél.....

2016. szept. 18. 17:34
 10/19 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy azt se mérlegeli hogy havi egy kérés teljesitése talàn megérné.Az én oldalamról 100%-os elfogadàs és munka van vissza 10-et se kapok mondvàn ők màr nagyok.
2016. szept. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!